A feleségem LAFO számlájával önállóan rendelkezhet, mivel az Ő fizetése?
Nem tudom, mi az a LAFO számla, de ha nem vagy aláírója, akkor ő rendelkezik A házasság az vagyonközösség, tehát
váláskor ezt valahogy be tudod számíttatni.
Hogy házasságnak neveznék-e egy ilyen kapcsolatot? Téged annyi nem szeret ott senki, ha jól értem.
A feleséged anyjának a te félárva fiad nem unokája, attól még én is bunkóságnak tartom azt a távolságtartást.
"idegen félárva fiamnak egy kisebb ajándékra sem telik..."
Gondolom a gyerek apja meghalt.
Vagyis: van Irma néni 170ezres nyugdíjjal és van 2 lánya.
Mind a két lányának van 1-1 gyereke. A kérdező feleségét nyúlja le pénzzel, miközben még egy ajándékot sem tud venni az itteni unokájának. Láttunk már ilyeneket.
Ameddig a feleséged nem fogja fel, hogy ez nem helyes így, nem sokat tehetsz...
előző, szerintem a kérdő férfi, és még nagyon is él, szóval a félárva gyereknek az anyja halt meg.
A feleség tömi anyut, a férje gyereke meg le van ejtve.
"Hát akkor te is rendelkezz önállóan a saját fizetéseddel. Ne add be a közösbe. Aztán ha elfogy a pénz hónap közepén, szólj az asszonynak, hogy beszállhat a költségekbe."
Jah, ez ám a hosszú és boldog házasság titka. :) Szerintem inkább beszéljétek meg.
Én házas emberként ilyent még nem mondtam, de szerintem: VÁLJ EL!
Hidd el ebből jó nem sülhet ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!