Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A feleségem LAFO számlájával...

A feleségem LAFO számlájával önállóan rendelkezhet, mivel az Ő fizetése?

Figyelt kérdés
2 éves házasságban most derült ki , hogy anyját több alkalommal 100-150 E Ft-okkal kisegíti. / 1 év alatt 5 alkalommal / Az anyósnak 170 E Ft-os nyugdíja van,.A szöveg az, hogy a feleségemnek gyűjt, közben a másik lányát, unokájáét tömi..Az idegen félárva fiamnak egy kisebb ajándékra sem telik...

2016. dec. 27. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Ha az ő fizetése megy csak a számlára, akkor nem nagyon tudsz vele mit kezdeni.
2016. dec. 27. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
A feleségednek gyűjti azt a pènzt, amit átutal neki? A feleséged mit szól ehhez az egèszhez?
2016. dec. 27. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Hát akkor te is rendelkezz önállóan a saját fizetéseddel. Ne add be a közösbe. Aztán ha elfogy a pénz hónap közepén, szólj az asszonynak, hogy beszállhat a költségekbe.
2016. dec. 27. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi az a LAFO számla, de ha nem vagy aláírója, akkor ő rendelkezik A házasság az vagyonközösség, tehát

váláskor ezt valahogy be tudod számíttatni.

Hogy házasságnak neveznék-e egy ilyen kapcsolatot? Téged annyi nem szeret ott senki, ha jól értem.

A feleséged anyjának a te félárva fiad nem unokája, attól még én is bunkóságnak tartom azt a távolságtartást.

2016. dec. 27. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Nekem kicsit zavaros ez a kérdés. A feleséged persze hogy rendelkezhet a saját számlájával, meg a saját fizetésével. Az már más kérdés hogy mennyire helyénvaló százezrekkel támogatni valakit az esetleges közös kasszából- főleg ha az nem szorul rá, és nem beszéltétek meg. De mi az hogy idegen félárva fiad? Ti nevelitek a gyereket? Meghalt az anyja, és a "nagymama" nem törődik vele, vagy mi van?
2016. dec. 27. 17:06
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
Ha egyedüli tulajdonosa a számlának minden fillért oda tesz róla ahová akar. Annyit tehetsz, hogy te is kivonod a közös kasszából a fizetésed ugyanennyi részét amit ő családon kívül költ el.
2016. dec. 27. 17:07
 7/11 anonim ***** válasza:

"idegen félárva fiamnak egy kisebb ajándékra sem telik..."

Gondolom a gyerek apja meghalt.

Vagyis: van Irma néni 170ezres nyugdíjjal és van 2 lánya.

Mind a két lányának van 1-1 gyereke. A kérdező feleségét nyúlja le pénzzel, miközben még egy ajándékot sem tud venni az itteni unokájának. Láttunk már ilyeneket.

Ameddig a feleséged nem fogja fel, hogy ez nem helyes így, nem sokat tehetsz...

2016. dec. 27. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

előző, szerintem a kérdő férfi, és még nagyon is él, szóval a félárva gyereknek az anyja halt meg.

A feleség tömi anyut, a férje gyereke meg le van ejtve.

2016. dec. 27. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:
42%

"Hát akkor te is rendelkezz önállóan a saját fizetéseddel. Ne add be a közösbe. Aztán ha elfogy a pénz hónap közepén, szólj az asszonynak, hogy beszállhat a költségekbe."

Jah, ez ám a hosszú és boldog házasság titka. :) Szerintem inkább beszéljétek meg.

2016. dec. 28. 01:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Én házas emberként ilyent még nem mondtam, de szerintem: VÁLJ EL!

Hidd el ebből jó nem sülhet ki!

2016. dec. 28. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!