Előrebocsátom, hogy NEM cseszegetni akarom Fehérvárt, mert amúgy tetszik és a belvárosa benne van nálam a top tízben a magyar városok közül. De nem értek egyet azzal, hogy Pesten kívül mindenhol rossz lenne a tömegközlekedés; az általam említett Egerben én elégedett voltam vele (bár elég belvárosban laktam, azt elismerem), Debrecenben elég jó (pedig nagyon kiterjedt város), Miskolcon elég jó (új buszok, villamosok, egész jó menetrend), Győrben és Szegeden is tetszett (Győré évek óta ott élő ismerősöm szerint is jó). A pesti pont nem toplistás nálam, de nem rossz. És ezek közül Eger kisebb, mint Fehérvár.
2016. dec. 26. 20:41
12/17 anonim válasza:
A szépség mindig szubjektív, viszont az tény, hogy a pesti helyi közlekedés még mindig világszínvonalú. Most ne menjünk bele, hogy ezt mennyire szopja az ország. Ár-érték arányban is messze a legjobb a pesti. A fehérvári sem rossz, van olyan, mitn Győrben, ahol pl. szintén csak buszokkal közlekedhetünk. Bár nem a jármű, hanem a menterend, a hálózat és a hálózatsűrűség számít, csak buszokkal is lehet nagyon színvonalas közlekedést fenntartani, de ez Magyarországon nem igen sikerül.
Egyébként Fehérváron éppen zajlanak a nagy közlekedési reformok. Épül még egy buszpályaudvar, átszervezik a helyi közlekedést gyökeresen, sok új buszt szereztek/és szereznek be, felújított megállók, jobb utastájékoztatás (hangos stb).
2017. jan. 10. 19:38
13/17 anonim válasza:
"viszont az tény, hogy a pesti helyi közlekedés még mindig világszínvonalú."
Hát legfeljebb Magyarországon belül világszínvonalú, mert a bécsi, a római és az isztambuli is simán veri ár-érték arányban, és ezek még csak azok, amiket ismerek...
2017. jan. 11. 02:58
14/17 anonim válasza:
Furcsának tartom ezt a sok károgó kommentet. Én egy hete voltam a városban és alföldi gyerekként legszívesebben odaköltöztem volna. Látszik, hogy a településnek jót tett volna, ha nem csatolják le az országról a felvidéket és így nem válik határvárossá, de még ezzel a hátrányával együtt is remek helynek találtam.
2017. máj. 31. 15:02
15/17 anonim válasza:
Hát az Alföldhöz képest minden jobb, az igaz... de amúgy Esztergom tényleg szép.
2017. máj. 31. 20:42
16/17 anonim válasza:
Én most voltam.És most voltam Salgótarjánba is.Furcsa,de azt kell mondjam,hogy Salgótarján központja,ellátottsága jobb.Van mozi,tescó,ipari park.Az épületek többsége felújítva.És semmivel nincs több kisebbség,mint Esztergomba.Ha nem lenne a Bazilika,nyugodtan helyett cserélhetnének.Pedig az Nógrád megye,Ergo:Szar Esztergom.És mint pesti mondom,tehát nem húzok egyik városhoz sem.Esztergomnak csak neve van.Furcsáltam is hogy egy keleti megyeszékhely kenterbe veri.
2018. jún. 17. 01:26
17/17 anonim válasza:
Nem messze Esztergomtol élek, es így mondon, hogy nem nagy szam a város. A fiatalok elkoltoznek onnan, lepusztult, szorakozasi lehetőség nem nagyon van. Olyan haldokló varos benyomasat kelti. A bazilika es környéke tényleg szep, turistaként fél napig erdekes, de ennyi. Inkabb koltoznek nyergesújfaluba vagy tatabanyara, bar gondolom, reg nem aktualis már a kerdes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!