Hogy kaphatom meg a karácsonyi 10ezer Forintos Erzsébet utalványomat, ha a régi címemre vitte a posta?
Figyelt kérdés
A nyugdíjfolyósító tudja az új címemet, nem értem miért a régi címre postázták.
A volt szomszédom hívott emiatt, de aszongya h még egy értesítőt se hagytak.
2016. dec. 22. 16:38
1/3 anonim válasza:
Bemész személyesen a postára, ahová körzetileg tartozol, mármint ahova a postás vissza vitte a pénzedet, az ajánlott leveleket, stb. amikor még ott laktál, neked kell tudnod melyik ez a posta. Előadod a problémádat, igazolod magad (személyi, nyugdíjas papírok, igazolvány, mit-tudom én) és remélhetőleg átveheted az utalványodat.
2/3 anonim válasza:
*** Rosszabb esetben futhatsz az utalványod után, mert amennyiben hitelt érdemlően nem tudod bizonyítani vagy nem fogadja el a bizonygatásodat a posta, akkor visszaküldik a feladónak. Ez-esetben velük kell a kapcsolatot majd felvenned, az ünnepek után.
3/3 A kérdező kommentje:
Odatelefonáltam és továbbpostázást kértem.
560 Ft-ért továbbküldik.
2016. dec. 23. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!