Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fontos! Miért vonta le a...

Fontos! Miért vonta le a pénzem Ebayen?

Figyelt kérdés
Megrendeltem egy terméket és levonta a pénzem, de nem rendelte meg a terméket és ezt írta ki "Unfortunately, we can't process this payment. Here are your options" Ilyenkor mit csináljak?

2016. dec. 17. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
És milyen option-öket hoz ki? Elvileg ha azt írja, hogy nem tudja feldolgozni a fizetést, akkor nem szabadott, hogy levonjon pénzt.
2016. dec. 18. 14:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Begyujtottem a kosarba 8 termeket,ramentem az osszes fizetesre,de nem hozta ki az egeszet csak 4 et elsonek, mondom biztos limitalva van, aztan beirtam a kartyaadatot es ramentem a fizetesre, ekkor elfogadta, kaptam rola emailt is. Majd megtettem megegyszer a fennmarado termekekkel, ujra beirtam a kartyaszamot pontosan es kifizettem, jott az sms hogy levonta a penzt, de nem kaptam visszaigazolo emailt es kiirta ezt a hiba uzenetet, es meg leteszteltem 2x de mind a ket alkalommal levonta. En nem ertem nem rendeltem meg onnan.
2016. dec. 18. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Szóval tuti, hogy nem az első rendelésért vonta le a 8 termékért a pénzt? Lehet, hogy nem láttad, de megvetted mindet egyszerre, nem? És utána azért írta ki, hogy nem tudsz fizetni. Le tudnád esetleg print screenelni a hibaüzenetet, amit ilyenkor kapsz?
2016. dec. 18. 22:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem merem lefényképezni, mert akkor csak vonja le a pénzt a semmiért.

""Unfortunately, we can't process this payment. Here are your options"" Ezt írta ki. És igen elsőnek fizettem 4 termékért, mert azt rakta kosárba, és külön 4x levonta a fizetést, és azok ott is vannak a megrendelt menüben, de utána a többit fizettem volna és az nincs is benne, de a pénzt levonta.

(Ezt a képet a netről találtam, de ezt írta ki nekem is)

[link]

2016. dec. 18. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Aha... szóval akkor a paypal fiókodban evileg az újabb termékek megvételéről lennie kell adatnak, nem csak az előző négyről. Még ha ebayen semmi nyoma sincs. Szerintem ilyen esetben érdemes felvenni a kapcsolatot az ebay-jel, hátha ők tudnak vele valamit kezdeni.
2016. dec. 18. 23:19
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ, megpróbálom.:)
2016. dec. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!