Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha ebayen nem érkezik meg a...

Ha ebayen nem érkezik meg a csomagom, hogyan kérhetem vissza a pénzem?

Figyelt kérdés
Rendeltem 1 hónapja egy telefontokot és egy cipőt, bár tapasztalatkan vásárló voltam, és nem néztem meg bővebben az eladókat, de hiába volt magas arányuk, sokan negatív tapasztalatot is szereztek tőlük, nem egy személynek soha nem érkezett meg a csomagja... Az ígért határt túllépték, bár még november 15.-éig megérkezhet állítólag, az ebay szerint... De van egy olyan sanda gyanúm, hogy a csomagjaim nem fognak megérkezni soha, így a kérdés továbbra is fentáll. Hogyan adja vissza az ebay a pénzemet?

2016. nov. 5. 07:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ebay első körben nem ad vissza semmit - az eladónál kell reklamálnod, hogy nem érkezett meg a csomag, van erre funkció a megvett termékek listázásánál. Viszont várd meg november 15-öt, mert addig még megérkezhet, és addig nem köteles az eladó sem foglalkozni a kéréseddel. Ha nem érkezik meg, nyitod a case-t, és vissza fogja utalni a pénzt.
2016. nov. 5. 08:31
 2/3 A kérdező kommentje:
De addig letelik a 45 napos visszafizetési határidő, nem? Valami ilyesmit olvastam
2016. nov. 5. 08:39
 3/3 anonim ***** válasza:
A 45 nap a vásárlástól van, de a kérdésben azt írtad az ebay szerint nov. 15-ig megérkezhet. Az a kérdés mi van írva az estimated shipping-hez. Ha azon túlvagy, akkor már kérheted a pénzt vissza.
2016. nov. 5. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!