Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hallott már valaki a Questra...

Hallott már valaki a Questra World és az Atlantic GAM befektetésekről?

Figyelt kérdés
Ismerősöm ajánlotta fel, jónak tűnik.

#pénz #üzlet #befektetés #Money #questra #atlanticgam #atlanticworld
2016. dec. 14. 10:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a durva, hogy a kairos még nem is bukott be teljesen, de azok akik eddig a kairos mellet kardoskodtak, most ezeket a marhaságokat akarják rátukmálni az emberekre.

[link]

Ebben a cikkben felsorolt néhány ember pl. ilyen. (van olyan, aki egyszerre vagy 5 piramisjátékba szervezi az embereket) De érdemes megnézni a facebook ismerőseiket, illetve itt a gyakorikerdeseken is volt néhány kairosos, aki megadta az elérhetőségét néhány előző kérdésben, azok is ezeket a szennyeket nyomják most. Komolyan, nem hiszem el hogy a hatóság ennyire nem tud/nem akar velük semmit sem csinálni.

2017. febr. 9. 13:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, az valószínűleg nem az."

Jelenleg a pénzpiaci alapok éves hozama 1%, egy kötvény alap hozhat 3-4%-ot. A Tőzsdén hosszútávon egy tehetséges bróker tud keresni 10%-ot is mozgóátlagban.

A kérdésben említett csalások 500-600% ígérnek. Ennek csak a nagyon hiszékeny elesett emberek dőlnek be, és ezek a csalók pont az ilyeneket keresik. Igazából szeretnének hinni valamiben és ők megadják ezt nekik. Mindössze a pénzüket kérik cserébe.

Tedd fel magadnak a kérdést: Ha te ismernél egy ilyen tuti dolgot, elmondanád a haverodnak, vagy a szomszéd nyuggernek? Vagy inkább saját magadat szerveznéd be többször?

Mi van ha "magadat" hívod be a játékba, hogy több jutalékot kapj, majd ismét saját magadat hozod be több szinten. Ha olyan jó ez a buli akkor elvileg megéri nem? Ráadásul a rendszer engedni, nem kér adóazon.jelet, semmit. Szerinted mikor érné meg neked? Ha utánaszámolsz rájössz, hogy ha 100x hozod be saját magad akkor is buksz rajta. Ugye így már érthető?

A Questra World és az Atlantic GAM az u.n. ostoba-adó.

Ezt az adót buta embereket fizetik ki, annyi különbséggel, hogy nem a köz javát szolgálják, hanem pár csaló pénztárcáját növelik.

Aki végzett 8 általánost és nem komplett idióta annak egyből feltűnik a csalás.

2017. febr. 10. 13:03
 13/19 Erkov válasza:
8%

...sajnálatosnak tartom, hogy amikor az emberek nem értenek egyet a másik véleményével, akkor sértő szavakat használnak vagy egyszerűen "le hülye barmozzák"...ugyan mit tegyen egy itteni hatóság egy külföldi céggel, amíg bizonyíthatatlan annak illegális tevékenysége?...ugyan azok a "le hülyézett,barmozott" emberek honnan tudhatják bizonyítottan, hogy a QUESTRA, ATLANTIC GAM, úgymond csalás...

...viszont az tény, hogy minden héten pénteken 19 óra környékén ott a pénz az Atlantic-os számládom, amit szabadon kiutalhatsz!!..ez tény!..vagyis működik!...azt, hogy meddig lesz ez így, képtelenség megmondani, ahogy minden vállalkozás esetében lehetetlen...lehet, hogy évekig tart, lehet hogy pár hónapig, de akik az eredeti kérdés megjelenésekor, vagyis 2016.12.14-én benne voltak, mostanra közel kivehették azt az összeget, amit befektettek...tehát nem látom át, a nagy ellenzők érveit, mivel az üzlet működik!...azt is tudod, hogy meghalsz egyszer majd, de nem tudod mikor, viszont addig élvezni szeretnéd az életet, nem?..na látjátok!..én sem gondolom, hogy a Questra-AtlanticGAM örökké élni fog, de ameddig igen, remélem azalatt meghozza nekem a befektetett 2-3 vagy akár 10-20 szorosát is, ha még legalább 1.5-2 évig így fog működni!..aztán meg is halhat!:)

2017. márc. 7. 12:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Na ujraeledtek a szánalmas kajroszosok...

Tudnám az ilyen hogy tud tükörbe nézni...

2017. márc. 7. 14:22
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Majd akkor örüljél, ha az a pénz a kezedben lesz. Addig csak egy virtuális szám a képernyődön.

Egyébként már az MNB is betiltotta őket.

[link]

2017. márc. 26. 10:21
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves Mindenki!

Végigolvastam az összes kommentet, és gondoltam adok egy kis helyzetjelentést.

2017 január elején végülis belevágtam az Atlantic Questra üzletbe, ezeket tapasztaltam:

1. A cég minden pénteken jóváírja a rendszerben a hozamomat, amit KI TUDOK UTALNI, és már meg is tettem párszor.

2. Bár nem vagyok hálózatépítő, de voltam már Questra rendezvényen, ami elég profin meg volt szervezve, találkoztam a cég igazgatójával is.

3. A cég folyamatosan fejlődik, például most vezették be az Ethereumot mint ki- és befizetési eszközt.

4. Az természetes, hogy a cég nem tetszik az MNB-nek, mert ha mindenki ide tenné a pénzét akkor a bankrendszerünket eltemethetnénk.

5. Megfigyeltem, hogy az indexes és a portfóliós cikkeknek csak a lehúzás volt a célja. Egyik cikk írója sem volt megfelelően tájékozott, ez alatt azt értem, hogy nem hiteles forrásra hivatkoztak, pl: egy online blogger cikkére

Véggezetül pedig:

POZITIV véleményem van a cégről így fél év után, és a jövőképüket is teljesen reálisnak tartom. A kockázat persze megvan de én vállalkozó szellemű vagyok.

u.i.: a tőzsdén igenis lehet nagy hozamokat elérni, ezt tapasztalatból mondom(200%/félév)

2017. jún. 12. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

Köszönjük Emese a fizetett reklámot.

Aztán most oszoljunk kérem, nincs itt semmi látnivaló.

2017. jún. 12. 19:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Na, csak nekünk volt igazunk!

A kvesztra csalás volt, kitörölheted vele a seggedet kérdező!

Vagy még mindig véded? :D

2018. febr. 5. 11:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez sosem kérdés volt hanem reklám
2018. febr. 5. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!