Pest megyében, a 29-es monori körzetben mennyire megbízható a Digi kábeles szolgáltatása és mennyire megbízható a digi cég mint szolgáltató?
Jelenleg még a gátlástalanul drága upc-nél vagyunk. Erősen gondolkodom, hogy váltani kellene a digi-re(TV, net, telefon).Azonban fenntartásaim vannak ezzel a szolgáltatóval. A városban közlekedve, több helyen láttam, hogy a villanyoszlopokon lévő fehér színű csatlakozó dobozok nyitva vannak és a vezetékek, kábelek is össze-vissza lógnak az oszlopokon.
Szóval, csak arra szerettem volna utalni, hogy a digi hálózat kiépítése műszakilag sokkal gyengébb minőségű, mint a 20-25 évvel ezelőtt kiépített upc-é.
Mondjuk elképzelhető, hogy a digi-nek olyan üzletpolitikája van, hogy 5-10 évet kibír ez a hálózat, amit nemrég kiépítettek, aztán úgyis fejleszteni kell, ha lépést akarnak tartani a technikával.
digi? kerüld el messzire, f*s upc-t szintén.
telekom most építi a hálózatát. Jók az árai, profi a szolgáltatásai.
Nekem upc nél folyamatosan szakadt a net, hiába jelentettem be, csak nem javították meg. Átmentem a telekomhoz, amióta be van kötve az üvegszálas net, azóta 1x sem volt szakadás! Nem beszélve, hogy míg az upc 5 Mbit et adott ~7eért, addig itt 30mbit-et kapok ugyanennyiért.. hűségidő meg minden sz@r nélkül.
Megkérdezhetem, hogy hol laksz. (csak, ha nem kínos számodra)
Nálunk majd fog fejleszteni a dzsupíszí(upc).
A upc honlapján már fenn vannak az új árak, amelyeket Monoron már az új hálózatot használók fizetnek.
Azt tudom mondani, hogy lényegesen drágább a upc szolgáltatása az új hálózaton is.
Azért is tettem fel a kérdést, hogy megéri-e többet fizetni a upc-nek..... egyre jobban hajlok afelé, hogy nem.
Köszönöm szépen a válaszod!
Igen, azt én is olvastam többször is, hogy a 17. ker-ben a T-vel problémák voltak.
Igen, mert régi f0s volt a hálózatuk, semmit nem fejlesztettek kb. 15 éve, a lakosság és az internet előfizetések száma pedig nőtt, behúzták az IP TV-ket és telefonokat amik csak tovább terhelték a rendszert, rendszeresek voltak a kimaradások.
A DIGI rárepült erre, behúztak optikai kábelt a kertvárosi részekre is, ahol töredéke a terhelés, mint pl. a panelban és csak úgy süvít. 2 év alatt jó ha 3-4 óra kimaradásunk volt netben, TV-n talán soha.
Köszönöm szépen Mindenkinek a választ!
Pont tegnap néztem, hogy a dzsúpííszíí már Monoron kiépítette a "korszerű" hálózatát. Ennek eredményeképpen korszerűek lettek az áraik is.
Itt van a link, ha esetleg valakit érdekel:
(a több mint 20 évnyi szolgáltatás alatt amennyi lóvét bekasszírozott az MTT később upc az itt élő emberektől az több, mint sok. Jó azt meg kell hagyni, hogy a szolgáltatással tényleg nem volt gond. Mindig volt net, telefon, Tv. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor nem volt szolgáltatás ezen idő alatt, de akkor is.... )
(Ez is olyan dolog, mint a benzin. Ha 450 Ft-ba kerül 1 liter, akkor is megéri, de ha csak 300Ft-ba kerül, akkor is megéri a "szolgáltatónak". Csak a 2 ár közti különbséget a fogyasztónak kell lenyelnie, ami nagyon nem mindegy!)
Elnézve ezt a Monor optika csomagot, a Digiével összehasonlítva még mindig 2x annyiba kerül.
Nálam idén lett bekötve a Digi, a full csomaggal, eddig egyszer volt egy néhány órás kimaradás tv-n, és egyszer néhány órán át net, de ez belefér, ennyi az összes többi szolgáltatónál is van, vagy még rosszabb.
Szóval a netet leszámítva (Upc-nél "csak" 500Mbit) ugyanazért minek fizessek 2x annyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!