Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem tudok belépni napok...

Miért nem tudok belépni napok óta a PayPalra?

Figyelt kérdés

Pár napja ezt írja ki az oldal: Access Denied

You don't have permission to access " [link] on this server.

Reference #18.d5710617.1481562872.e9e2a65

Ezelőtt semmi baj nem volt. Aztán talán egy hete egyszer csak ezt írta ki. Már magát a kezdőoldalt se tudom megnyitni. Miért? Mi ez?

2016. dec. 12. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tiltotta le valaki ezt az oldalt? Esetleg egy gyerekvédő(korlátozó) program.
2016. dec. 12. 18:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla. Telefonomon szoktam vásárolni az eBay-en, így mindig be vagyok jelentkezve oda, meg az emailembe és a PayPalomba is. Egyik napról a másikra csinálta ezt. És az előbb megpróbáltam az asztali gépről belépni (persze előtte az eBay-embe és az emailembe is beléptem), de ugyanezt írta ki.
2016. dec. 12. 18:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Na hát azóta már rájöttem, hogy az IP-címem tiltotta le valami vagy valami ilyesmi... mert mikor WIFI-ről vagy asztali gépről akartam belépni, akkor nem sikerült, de mobilnettel meg igen. De hogyan lehetne feloldani ezt a blokkot?
2016. dec. 13. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!