Ez mennyire igaz hogy 14 év alattiak számára nem lehet belépni a Metro Nagykereskedő áruházaiba?
Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 18:57
1/8 anonim válasza:
Szerintem beléphet, de vásárolni csak vállalkozói igazolvánnyal tud.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt soha nem értettem mire jó ez hogy gyerekek nem léphetnek be.
2016. nov. 21. 19:13
3/8 anonim válasza:
Elég lenne csak megnézni a Metro áruház vásárlási feltételeit:
"3. Bármilyen korú gyermek beléphet áruházaink területére nagykorú kísérő felügyelete mellett, aki felelős a kiskorú testi épségéért. Mindemellett a nagyfokú targoncás forgalom miatt fokozott figyelmet kérünk. A Vásárlásra jogosultak és kísérőik a saját testi épségükért felelősek. "
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat meg is nézhetem volna de ez nem jutott az eszembe.
2016. nov. 21. 20:29
5/8 anonim válasza:
Szívesen :-)
Hát igen, néha nekem is a legegyszerűbb megoldások nem jutnak eszembe... ( 3-as vagyok)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. nov. 21. 22:40
7/8 anonim válasza:
A legelején még így volt, 14 éven aluliak nem mehettek be, de akkor még alsó összeghatár is volt. Akkor még kicsit t´´enyleg nagyker jellge volt, csomó dolgot csak kartonszám lehetett venni, amit már darabra is. És egy nagykerben nyilván semmi dolga egy gyereknek.
8/8 anonim válasza:
Evekkel ezelott mikor sorok kigyoztak akkor megvalogattak azt is h ki allhat belulre a kocsijaval, ki mehet be elobb...stb. (a szomszedunk volt abiztonsagi or es mindig vele voltam meg anyuek vasaroltak) most mar beengedik a gyerekeket is, sose vettek ki a kezembol a kislanyomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!