Budapesten segédmunkásként szobatárssal kell élni hogy ne éhezz?
Vagy a nettó 80-100 ból mi egyéb színvonal hozható ki?
Miért élnek ilyan durván szarul a melósok Budapesten?
Mert egy szobabérlés is 60 ezerbe kerül rezsivel és nem a belvárosban....
Eközben Bécsben 500-600 eurért kis lakást is bérelsz és még a minimálbéres fizetésből is meg lehet élni.
Szobát bérelve még spórolni is tudsz.
Nálunk meg szobatárs nélkül lehet éhezezel....
A segédmunka a munkák között a legutolsó, annál minden munka magasabb szintű. Ilyen munkáért legutolsó szintű életkörülmények járnak, tetszik vagy sem, ez az igazság, nézz szét és ezt látod!
Tőlem kivándorolhattok bárhova vagy kirobbanthatjátok a munkások forradalmát stb. stb., de meglehetősen unalmasak az állandó panaszkodó, semmitmondó, közhelyes hülye kérdéseitek.
A kérdése teljesen jogos és válaszoltam is rá.
Kérdés: Budapesten segédmunkásként szobatárssal kell élni hogy ne éhezz?
Válasz: IGEN!
Az Ausztria, ez meg Magyarország!
Ennyi erővel hasonlítsd össze Magyarországot Ukrajnával, itt legalább nincs háború.
"Vagy a nettó 80-100 ból mi egyéb színvonal hozható ki? "
Semmilyen más. De miért kell ennyi pénzért Pesten nyomorogni? Ennyit vidéken is kapsz, és kevesebb a költséged.
"A kezdeti időkben mèg talàn tetszhet is, de az èrtelmesebbje rajön hogy az 1000-1100 € vagy font pont ló*arra sem való. Persze ha valaki csal, ès a magyar autójat hasznàlja Ausztriàban vagy Magyarorszàgra jar szolgàltatàsokat igènybe venni, az megint mas, de azt meg ne hasonlítgassuk, mert torz kèpet ad. 1100 €-t en is kerestem Ausztriàban, ès pontosan 15€-m maradt a hònap vègère"
Érdekes én a családtagjaimmal éltem, akkoriban 600 euró is maradt ilyen fizetésből, de egyedül is marad 200-300 hó végére.
Kocsi minek? Magyar minimálbérből talán tartasz fenn kocsit?
Abból a 80 rongyból szobát is alig lehet bérelni.
Hát ha 80-100 az alternatíva, akkor
- irány egy vidéki kisváros, ahol nem drágák az albérletek
- összeszednék egy csajt
- túlóra
- és tanulnék valamit, vagy űzném a "biznict" mellékesben.
"Kocsi minek? Magyar minimálbérből talán tartasz fenn kocsit? "
Keresztapám gyárban melózik. Jó hónapban 100-at keres. Amúgy 88-94 között nettó. A gyárban dolgozók legalább 90%-a autóval jár be. Nem csak a főnökség, hanem a mezei dolgozó is! Aztán ott a cigi a kezükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!