Lakast kell venni aztan nincs ilyen gond vagy szülökkel lakni
2016. dec. 10. 21:39
2/19 A kérdező kommentje:
és miből vegyen lakást az akinek hó végén 20 ezer forintja sincs?
jópofa...
2016. dec. 10. 21:41
3/19 anonim válasza:
Forgasson burgert aztán legyen alkesz segélyen ausztriaban, majd ott spórol rá!
2016. dec. 10. 21:55
4/19 anonim válasza:
Olcsobb albik is vannak csak azokat nem ujságban hirdetik.
Én tavaly egy egész házat béreltem 40 plusz rezsiert.12 oráztam szoval szinte aludni jártam csak haza.de havi 20-at tudtam csak felretenni hogy csak kajára költöttem es nem huson éltem
2016. dec. 10. 22:23
5/19 anonim válasza:
Balazska ujra, szellemi fogyatekos alkoholista trollcsira. Nincs itt semmi latnivalo, nem kell neki valaszolni.
2016. dec. 10. 22:36
6/19 anonim válasza:
Teljesen jogos a kérdés! Én fél éve keresek munkát, 50 ezer ft om van, a szüleim ki akarnak dobni, munkásszállóra nem megyek (inkább leszek remete, mint egy patkány betömve egy ketrecbe), az albérlet 80E + 3 hó kaució meg kis_om, ha nem vagy atomprofesszor 3 műszakostat ajánlanak, és adnak vagy 100 nettót rohadjanak meg. Ennél még a komcsi rendszer is jobb volt a munkásosztály számára, legalább volt normális időbeosztású munka ÉS albérlet. Amit ki tudtál fizetni EGYEDÜL. Aki saját lakásra vágyik, az kényes és antiszociális, mert ez itt a jóléti Európa, a nyugat, a világ legjobb része.
2016. dec. 10. 23:11
7/19 anonim válasza:
Sok helyen a kutyáknak jobb dolguk van, mint ebben az utolsó balkáni viccben. Sokan örülnének egy tágabb kutyaólnak ahova behúzódhatnak, 8 an 1 szobába mint az Indiai proliszállók munkásnegyed, nem sokkal több hely jut nekik mint egy kutyának a házában vagy egy rabszolgának a Római birodalomban, ahol az átlag római polgárnak 3 VILLÁJA volt fürdőkkel lakosztályokkal szobákkal, 6 ökre, 6 hektár földje, 12 db rabszolgája, 3 évre elegendő takarmánya. EgY főnek.
2016. dec. 10. 23:15
8/19 anonim válasza:
Inkább lennék munkanélküli Ausztriában, vagy migráns nyugaton, vagy munkás Romániában ahol tized annyi 1 albérlet mint magyarországon és egy munkás is ki tudja fizetni. 20E fős városban 66nm2 es albérlet 13E/hó. Sopronban egy SZOBA 50 ezer. Miről beszélünk? És MO Romániától Keletre van...egy Szibériai faházban élő vadász szabadabb, egy Eszkimó, egy segélyen élősködő néger az USÁ ban.
2016. dec. 10. 23:18
9/19 anonim válasza:
Akkor menjetek Szibériába, Romániába vagy Ausztriába lúzerek, vagy ahová akartok!
A kérdésre válaszolva pedig IGEN.
A segédmunkás aljamunka, annál már nincs lejjebb a munka világában, így érthető, hogy a legminimálisabb szinten kell élni (= szobatársakkal egy kis lyukban).
2016. dec. 10. 23:21
10/19 anonim válasza:
9: Igen, mert aki segédmunkás az nem ember, neki nem jár emberi méltóság, azt hagyni kell meghalni, kínlódni és közvetetten meg kell ölni. Mert az EU országaként a Keresztény Magyarország humanista értékrendű...
Én mennék más országba, csak tudod 50E el elég nehéz bárhol is ideiglenes szállást bérelni és elkezdeni dolgozni. Hidd el, mentem volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!