Mihez kezdenél, ha kidobnának a szüleid otthonról, lenne
50E ft zsebpénzed és semmihez sem értenél?
1/18 A kérdező kommentje:
2016. dec. 10. 00:09
Közép távon valami ilyesmit:
1: Keresnék egy olcsó hajlékot.
2: Keresnék munkát ami fizet eleget hogy az előbbit közepes távon fizessem. (Az hogy nem ért valaki semmihez, nem érv, sültkrumplit sütni tud mindenki.)
3: Képezném magam hogy értsek valamihez.
4: Keresnék egy munkát ami fizet a 3. pontban elsajátított képességeimnek megfelelően.
2016. dec. 10. 00:14
4/18 A kérdező kommentje:
Ez fog. 2 hetem van munkát találni azt mondták. Tök ideges vagyok, mert csak 3 műszakos csöves munkákat adnak, de inkább leszek remete egy erdőben. Amúgy is alvásproblémáim vannak, az még jobban kikészítene, sőt, atniszoc is vagyok és "eladni" sem tudom magamat. ..
5/18 A kérdező kommentje:
Olcsó hajlékot Budapesten? :/ Lehetetlen. 3 hónapja keresek munkát. Nincs normális időbeosztású.
Öreg, ha az éhhalál és a fagy fenyeget, akkor még minimálbérért is dolgoznék, a lehető legf"sabb beosztásban.
2016. dec. 10. 00:37
Ha diákok kibírják, igaz diákmunkásként, hogy vágóhídon dolgoznak 2-3 műszakban, akkor te mit nem bírsz ki? Ne legyél már ilyen lehetetlen.
2016. dec. 10. 00:44
En 3 szakmával a zsebemben jelentkeztem mávhoz jegyvizsgálónak.nem sok de atlag 100 110e megvan.férjem pénztáros neki szintén. (azert csak Ennyi mert gyerekek sokat betegek itthon veluk kell lenni.) olcso munkasszallo is van 5000/ho.havi 14 15 szolgálat. Vállalható teljesen.(nekem most pl 3 ejszaka van csak.)
2016. dec. 10. 01:01
Meg is érdemled! És őszintén szolva nagyon unalmas,hogy az ilyenek mint te, akik nem értenek semmihez es szakmájuk sincs nyavajognak a legtöbbet, mert valogatnak,mert nekik a büdös nagy semmire már rögtön vezető beosztás kellene. Nagyon unalmas, hogy hamarabb megkapjatok az általam megkeresett adobol a segelyeteket,mint ahogy en kézbe vehetnem a fizetesem ,amiert megdolgoztam..ami nekem se kényelmes, mert van havi 8ejszakam amit korhazban töltök, ahol a betegek 80%at az alkoholizmussal szerezhető betegsegekkel élők teszik ki.. Nekem meg ez az unalmas.
Menj is az utcára. Oda valo vagy. De a fizetesemert se állj majd sorba!
2016. dec. 10. 02:49
Nagyok igényeid a kvalitásodhoz képest. Sajnos a szüleid kidobtak jogosan vagy jogtalanul nem az én feladatom eldönteni. Viszont egy felnőtt embertől elvárható, hogy dolgozzon és ne a szülei tartsák el, ha munkaképes. Senki sem kapja meg elsőre álmai állását. Ha találsz egy melót akkor azt vállald el addig míg nem találsz jobbat. Így a szüleid is megnyugodnak és Te is dolgozol, közben meg keresheted az deális melót magadnak.
2016. dec. 10. 06:14
Kapcsolódó kérdések: