Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mihez kezdenél, ha kidobnának...

Mihez kezdenél, ha kidobnának a szüleid otthonról, lenne 50E ft zsebpénzed és semmihez sem értenél?

Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 23:50
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
F.
2016. dec. 9. 23:56
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
Veled ez történt??
2016. dec. 10. 00:09
 3/18 anonim ***** válasza:
68%

Közép távon valami ilyesmit:

1: Keresnék egy olcsó hajlékot.

2: Keresnék munkát ami fizet eleget hogy az előbbit közepes távon fizessem. (Az hogy nem ért valaki semmihez, nem érv, sültkrumplit sütni tud mindenki.)

3: Képezném magam hogy értsek valamihez.

4: Keresnék egy munkát ami fizet a 3. pontban elsajátított képességeimnek megfelelően.

2016. dec. 10. 00:14
 4/18 A kérdező kommentje:
Ez fog. 2 hetem van munkát találni azt mondták. Tök ideges vagyok, mert csak 3 műszakos csöves munkákat adnak, de inkább leszek remete egy erdőben. Amúgy is alvásproblémáim vannak, az még jobban kikészítene, sőt, atniszoc is vagyok és "eladni" sem tudom magamat. ..
2016. dec. 10. 00:15
 5/18 A kérdező kommentje:
Olcsó hajlékot Budapesten? :/ Lehetetlen. 3 hónapja keresek munkát. Nincs normális időbeosztású.
2016. dec. 10. 00:16
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
Öreg, ha az éhhalál és a fagy fenyeget, akkor még minimálbérért is dolgoznék, a lehető legf"sabb beosztásban.
2016. dec. 10. 00:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha diákok kibírják, igaz diákmunkásként, hogy vágóhídon dolgoznak 2-3 műszakban, akkor te mit nem bírsz ki? Ne legyél már ilyen lehetetlen.
2016. dec. 10. 00:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
En 3 szakmával a zsebemben jelentkeztem mávhoz jegyvizsgálónak.nem sok de atlag 100 110e megvan.férjem pénztáros neki szintén. (azert csak Ennyi mert gyerekek sokat betegek itthon veluk kell lenni.) olcso munkasszallo is van 5000/ho.havi 14 15 szolgálat. Vállalható teljesen.(nekem most pl 3 ejszaka van csak.)
2016. dec. 10. 01:01
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

Meg is érdemled! És őszintén szolva nagyon unalmas,hogy az ilyenek mint te, akik nem értenek semmihez es szakmájuk sincs nyavajognak a legtöbbet, mert valogatnak,mert nekik a büdös nagy semmire már rögtön vezető beosztás kellene. Nagyon unalmas, hogy hamarabb megkapjatok az általam megkeresett adobol a segelyeteket,mint ahogy en kézbe vehetnem a fizetesem ,amiert megdolgoztam..ami nekem se kényelmes, mert van havi 8ejszakam amit korhazban töltök, ahol a betegek 80%at az alkoholizmussal szerezhető betegsegekkel élők teszik ki.. Nekem meg ez az unalmas.

Menj is az utcára. Oda valo vagy. De a fizetesemert se állj majd sorba!

2016. dec. 10. 02:49
 10/18 anonim ***** válasza:
Nagyok igényeid a kvalitásodhoz képest. Sajnos a szüleid kidobtak jogosan vagy jogtalanul nem az én feladatom eldönteni. Viszont egy felnőtt embertől elvárható, hogy dolgozzon és ne a szülei tartsák el, ha munkaképes. Senki sem kapja meg elsőre álmai állását. Ha találsz egy melót akkor azt vállald el addig míg nem találsz jobbat. Így a szüleid is megnyugodnak és Te is dolgozol, közben meg keresheted az deális melót magadnak.
2016. dec. 10. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!