Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen rangsor van egy vállalk...

Milyen rangsor van egy vállalkozásban?

Figyelt kérdés

Egy történethez kellene, nem igazán vagyok tisztában pár dologban.

Van egy férfi, akinek van egy cége, azon belül egy nagy pláza valamint egy kisebb szálloda, és később egy nagyobb szálloda is lesz. Tehát, ez nevezhető egy cégnek nemde?

Valamint a fő kérdésre visszatérve. A férfi nyilván az igazgató, de láttam olyat is, ahol elnöknek hívják. Az most régen volt, vagy minden országban más? Koreában a sorozatokban pl elnöknek hívják.

Az alatt pedig milyen pozíciók vannak, erre lennék kíváncsi, ha valaki lenne oly kedves, és leírná nekem, akkor hálás lennék.

Valamint az kimaradt, hogy van két fia, abból a pláza örököse az idősebbik, fiatalabbiké pedig a kisebb szálloda lesz. Más emberek, alkalmazottak miképp szólítsák meg.

Tehát simán a teljes nevén? Régen urazták az embereket, tehát pl Will úrfi,de ma már ugye ez nincs.

Azt hiszem leírtam mindent, amire kíváncsi vagyok. Remélem valaki tud segíteni.

2016. dec. 6. 15:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit akarsz ezzel, de szerintem jobban jársz, ha elfelejted, mert halvány lila fingod sincs ebben a témában semmiről.

Ne fáraszd magad, felejtsd el.

2016. dec. 6. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!