Turbo Max Blue Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kitöltöttem egy ilyen reklámot mert irták hogy ingyenes majd azután irták hogy pénzbe kerül mert elfogyott az ingyen pack és meg kell venni tudtam akkor hogy már átverés ráléptem hogy "Nem akarom megrendelni" erre kiirta hogy 3 nap és megjön de még csak vissza mondani se tudom mert se cim se email cim se telefon semmi nincs Most ha megjön kénytelen leszek kifizetni vagy ilyenkor nem kell fizetnem és visszaküldhetem ? Ebből lehet valami bajom ha egyszerűen csak nem fizetek és vissza küldetem ?2016. dec. 4. 12:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!