A Lidl-ben sosem látom kint a feltöltőkártyákat a helyükön. A pénztárban lehet kérni? Vagy hol máshol tudnék feltölteni bluemobile-ra?
Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 22:12
1/8 anonim válasza:
Mármint egyenlegfeltöltés? Kinti OTP-s automatában lehet. A boltban pedig ha megkérdezed az eladót akkor biztos tud segíteni. Nem mindig szokták kirakni a kártyákat.
2/8 A kérdező kommentje:
Egyenlegfeltöltés igen. Voltam mostanában 4-5x Lidl-ben, de egyszer sem láttam kint kártyát, eladót megkérdeztem, azt mondta ha ott nincs akkor nincs máshol sem.
2016. máj. 2. 22:25
3/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb az OTP automatán mèg mindig. Ami kb minden harmadik sarkon megtalálható a városokban. De itt mèg leirja hogy ha Lidlben vennèl akkor mit kell tenni. Elvileg feltöltőbónt kell venni. De olyan nincs hogy egyik Lidl üzletbe se lenne. Biztos van nekik.
Itt meg elvileg online lehet feltölteni:
4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy bankkártyám nincs, és egy darabig nem is lesz, és akkor gondolom az OTP-s fizetés kilőve.
2016. máj. 3. 06:55
5/8 anonim válasza:
Most már nincs kint feltöltőkártya.
Meg kell adnod a telefonszámot és a pénztáros tölti fel rá.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Kb. 2 hete, amikor már nem voltak kint kártyák, megkérdeztem az egyik eladót és azt mondta ha kint nincs, máshol se keressem. Rosszul mondta?
2016. máj. 3. 11:53
7/8 anonim válasza:
Rosszul.
A kasszánál megmondod a telefonszámot, a feltölteni kívánt összeget és rátöltik a kártyára.
A honlapjukon is rajta van: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2016. máj. 3. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!