Ebay határidő lejárt?
Rendeltem valamit ebayen, a határidő 28-án járt le, és tegnap (43. napon) a more actionsnál kiválasztottam a "I didn't receive it"-et és így csak az eladónak írt, aki ma visszaírta, hogy: My dear friends, this project on October 20 to send, may need 20 to 45 days for delivery, please patience to wait for a few days again, is that ok?Thank you very much!"
Gondolom meg akarja várni, hogy leteljen a 45 nap... De ilyenkor mit tudok tenni? Mi a következő lépés?
Holnap ugye még tudok vele kezdeni valamit?
A legkésőbbi dátumtól (nov. 28.) számítva még 30 nap áll rendelkezésedre, hogy visszakérd az árát vagy újraküldést kérj. De ha PayPalal vetted, akkor még szóba jöhet a PayPal saját 180 napos pénzvisszafizetési garanciája is. Gondolom Kínából jön. Tehát akár még várhatsz is, van időd. Ilyenkor a karácsonyi roham miatt már kicsit később jönnek meg a cuccok. De ha nagyon nem akarsz várni, akkor írd meg az eladónak, valószínűleg nem fognak kekeckedni és felajánlják a refundot vagy resendet.
Egyébként ilyenkor érdemes nem az I didn't receive-t választani, hanem csak simán írni az eladónak, általában ugyanígy lehet rendezni velük a dolgot így is.
igen,ez jobbnak tűnik, ha működne. és én is pont így álltam hozzá mindig, amíg aztán 5-6 alkalommal is átcseszett a kis ferdeszemű, és persze dehogy küldte. na azóta van az h nem bízok már ebben, h írok neki és ő megígéri, h újraküldi, ugyanis megígéri ő azt 15x is, aztán sehol semmi. ...
de oké, ez csak az én (igaz elégsokszoros) tapasztalatom, aztán ahogy gondolod ...
Ahogy előttem írták, még légy türelemmel.
Nekem nem sok gondom volt eddig rendelésekkel, amikor meg igen, normálisan le lehetett a kínaiakkal rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!