Ezek az újkeletű "online marketing bizniszesek" mit tudnak?
Mostanság több hirdetést is látok FB-n, vagy keresőben, hogy vannak emberkék, akik ott hagyva az egyetemet, vagy bemutatva a világnak, gondoltak egyet, kiszálltak a mókuskerékből, és passziválták magukat.
Nem a tipikus MLM rendszerre gondolok, le is írják, hogy nem képviselnek ilyet. Hanem azokra, akik valamilyen automatizálási módszernek köszönhetően kint nyaralnak Hawaiion. Valami eszméletlen marketing rendszert csinálnak, de semmit nem írnak arról, hogy mi a fenét árulnak, vagy mit kell megtanulni. Gondolom aki semmihez nem ért, az nem fog ezzel előbbre jutni??
De lényegében ők mit is tudnak? Mi az, amihez értenek? Manipulációhoz? Vagy mihez?
Árulnak könyveket, hogyan szálljunk ki a mókuskerékből, de nem tudom megfogni, hogy mi az, amit képviselnek. Ki vásárol így tőlük bármit is?
Az a vicc, hogy tényleg kint vannak, és nem "odafotosoppolták" magukat, gondolom nem is béreltek 1 hétre szállodát, hogy felvegyék előre a videóklippeket...
vesznek egy terméket 2$-ért ebayen, írnak hozzá egy ebookot (vagy lefordítanak egy külföldit) és eladják 25e-ért mint csodatermék.
Sok hülye meg megveszi, mert ha azt írod valamihez, hogy "egy bogyót kell bekapni és jobb lesz az életed" akkor az kell!
Amúgy parasztvakítás az egész!
A külföldi nyaralás, édes élet, jólét csak dekoráció ahhoz hogy eladják a terméket amit árulnak. ("Látod nekem milyen jól megy, h-lye lennél kihagyni ezt a remek lehetőséget!")
Simán bérelhettek-e 1 hétre szállodát, nekik ez reklámköltség, nem szórakozás. Egy olcsóbb hely is nézhet ki jól ha te kezeled a kamerát (irányatani tudod hogy mit lát a néző).
Hogy ki vásárol tőlük? Sok ember hisz a csodákban, nem gondolkoznak kritikusan, befogadják gondolkodás nélkül amit látnak. Elég csak belegondolni hogy milyen jól megy a szerencsejáték, jóslás, feng shui, stb. Jólétet akarnak, itt van valaki aki azt mondja hogy neki segít ebben, neki láthatóan sikerült is, hát akkor miért ne próbálnám meg én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!