Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet visszavonni a...

Hogyan lehet visszavonni a rendelést E-bayről?

Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem. Ebayről rendeltem egy pulóvert.. és hát sajnos, nem figyeltem oda kellő képen. egy részt nem euró volt hanem GBP másrészt meg lehet hogy márciusban jön meg... Hogyan tudnám lemondani, hogy küldjék vissza a pénzt? Tudok angolul egy kicsit de félek, hogy rohadt hülyén fogalmaznám meg... Előre is köszönöm!

2016. nov. 26. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Írsz az eladónak. De tudni illik, hoyg nem köteles pénzt visszafizetni, ésha igen, akkor is levonásra kerülnek a költségek.
2016. nov. 26. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

"másrészt meg lehet hogy márciusban jön meg... "

Ne haragudj, de ezt mégis honnan gondolod - az eladó írta az oldalon? mert a 60 nap az még előfordulhat - de az akkor is január vége...

Meg aztán nem tudom, úgy van-e még, de állítólag X visszamondott vásárlás után "kipontozódik"/kitiltják a vevőt az ebay-ről.

2016. nov. 26. 13:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos, utólag láttam csak meg, hogy Dec 17- Marc 01 a megérkezési limit. De megoldódott visszakaptam. Köteles visszaadni a pénzt, a fogyasztó jogi törvény miatt, ha engem nem is téged ki pontozlak. Pacsi.
2016. nov. 27. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt megnézném, hogy a "fogyasztó jogi törvény"-t hogy alkalmazod az Ebay-en.
2016. dec. 23. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!