Ki az aki már sok cuccát adta el a Jófogáson? Kérhetnék pár tanácsot, véleményt?
Figyelt kérdés
Igazából már én is adtam el egy-két dolgot,csak nem tudom,hogy igazán miket,és mennyiért érdemes eladni.
1./A húgomnak feltettük az egyik játékát (Vtech Kidizoom)
6900Ft-ért, és tanácstalan vagyok,hogy megér-e ennyit,vagy esetleg többet kéne-e kérnem érte?
2./ Tankönyveket,könyveket érdemes-e megpróbálni ott eladni?
3./Aki ért a nippekhez,ez a kérdés majd neki szól. Hollóházi nippeket mennyiért érdemes eladni? Nem igazán tudom mennyit is érnek.
Kis közepes és nagy méretben kb.?
2016. nov. 25. 17:18
1/4 anonim válasza:
Ennyiért jó ,hamar elkel, esetleg ha DPD futárt kér akkor fizesse a vevő . Postán csomag vagy utánvételes levélben drága és kockázatos feladni .
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is ragaszkodom a DPD futárszolgálathoz.
2016. nov. 26. 15:12
3/4 anonim válasza:
Plusz futárt nem hiszem, hogy fizetne a vevő!
4/4 A kérdező kommentje:
A legutóbb az egyik vevő még a drágább árat is kifizette volna,csak számlaszámot nem akartam megadni neki. Utána már nem is kellett az áru.
Általában ki szokták fizetni.Ismerősöm adott már el ilyen módon dolgokat.
2016. nov. 27. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!