Megvamoltak a rendelesem. Mi a teendo?
Rendeltem e-cigit kulfoldrol. Kettot 60.42 dollarert. Kaptam egy sms-t hogy menjek frl a posta.hu/vam oldalra es ott leirjak mi a teendo. Ki kell toltenem egy dokumentumot, es visszakuldenem az r-mail cimre. A dokumentumban olyat kernek hogy MRN szam, a felado neve, cime, hivatkozasi szam,postai azonositoszam.. Sosem vamoltak meg egyik csomagomat se, meg vagyok ijedve, felek hogy visszakuldik. Mi ilyenkor a teendo? Hogy mukodik a vamolas?
A felado lefenykepezte a csomagom, rajta van a cime, neve de nagyon homalyos nem latom. Irtam neki a cimert, nevert. Volt mar valaki ilyen helyzetben?
Postán fogsz kapni egy ugyanolyan nyilatkozatot mint ami a neten van, de a posta mellékelni fogja hozzá azokat az adatokat amit most nem tudsz (MRN szám, feladó, stb...).
Kitöltöd, visszaküldöd a postának (e-mailben is lehet), csatolva a számlával amivel igazolod hogy mennyit fizettél a termékért. Ha áfa és adóköteles, akkor átvételkor majd ezt az árat fizeted a postán, és ezzel rendezve van.
"meg vagyok ijedve, felek hogy visszakuldik"
Ne aggódj, nekik az az érdekük hogy pénzt lássanak.
"Rendeltem e-cigit kulfoldrol. Kettot 60.42 dollarert. "
Külön rendelve nem lett volna semmi baj.
Egy problema van. Nem kaptam szamlat. Irtak egy emailt hogy feladtak a csomagomat es elkuldtek a tracking numbert. Van egy kepem a csomagrol amin rajta van a nevem, lakcimem, a felado lakcime, neve.
Amugy azt nem tudtam hogy ha kulon veszem, akkor nem igy lesz. Erre nem gondoltam sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!