Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon érdemes rástart...

Magyarországon érdemes rástartolni a Black Friday-re?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy egész héten viszik felfelé az árakat, hogy pénteken a valójában 10%-os kedvezmény 30%-osnak tűnjön?
2016. nov. 22. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen 10%-os kedvezmeny...? Az Edigital konkretan dragabb volt 'blackfriday'-en, mint mas hasonlo aruhazak anelkul...`
2016. nov. 22. 08:59
 2/7 A kérdező kommentje:

A kérdés adott... :)

2016. nov. 22. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Emagon szokott lenni néhány olcsó telefon, háztartási gép, fényképezőgép, stb. de az igazán olcsók pillanatok alatt elfogynak. Mivel éjfélkor indul az akció, van, amikor reggel 7-8 órára már nincs a nagyon olcsó cuccokból.

De most már sok webáruház, és eladó akciózik Black Friday-n, pl. Vatera is.

Tavaly pl. én is csináltam a Vaterán, hogy csak 1 napra, a Black Friday-re indítottam 1 ft-ról újszerű, akár ajándékba is adható, hibátlan Dell laptop táskát (újonnan 10 ezer ft). 1.600 ft lett a vége, boldog volt, aki megnyerte :-)

Viszont arra számítani kell, hogy a nagy oldalaknál (Edigital, Emag, stb.) a kiszállítási idő ilyenkor nagyon-nagyon megnő... volt, aki karácsony előtt pár nappal még nem kapta meg.

2016. nov. 22. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Valami biztos olcsóbb, de eddig kivètel nèlkül olcsóbban vàsàroltam sima napokon mint ilyen "akciósokon". Pl. tegnap akciós nap volt a Wizz-nèl. Nekem Budapest-Birmingham jegy kellett. "Akciósan" 14000 Ft lett volna. Ma megvettem 12090 Ft-èrt rendes àron. Ennyit a nagy akciókról.
2016. nov. 22. 11:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen arra gondoltam hogy vannak e brutális leárazások mint az USAban

2016. nov. 22. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Műszaki cikkeknél például nincsenek csodák. A webshopok egy része így is minimális árréssel dolgozik, az edigital, media markt meg társaik egy kamu magasabb árról mennek le max. oda, de van hogy így is drágábbak. Az emag, radium, meg hasonlók pedig néha lejjebb mennek, de szürkeimportos, gyártói garancia nélküli modellekkel, innentől kezdve érdemesebb akkor már közvetlenül Kínából rendelni.
2016. nov. 22. 16:28
 7/7 anonim válasza:
A Radiumot én messziről kerülném ... sutyerák egy banda
2016. nov. 25. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!