Magyarországon érdemes bármivel is foglalkozni?
Aki csak a negatívat tudja látni, az azt fogja látni.
Én átlag alatti képeségekkel rendelkezem (nehezen lett meg az érettségi is), de átlagos fizetést kapok és nem vagyok megalázva.
az a baj a kisbefektetővel, hogy mindig az arany tojást tojó tyúkot keresi, aztán vagy bejön vagy nem
mondjuk vesz 15 millióért egy ingatlant és kiadja, aztán vagy van bérlő vagy nincs, csőtörés meg minden szarság és ott van rengeteg pénzköltés és idegeskedés után, mintha legalábbis a párnába tömködte volna
mondjuk van 200 millióm és csinálok egy holdingot akkor már lehet ilyennel játszani
aki ért is hozzá, tud valamiféle valószínűséget fabrikálni egy befektetésre, a költség és a várható megtérülésre, és az eszközei sosem egy lábon állnak
mondjuk van 15 milliód, 10 millió megy államkötvénybe
az államkötvény hoz stabil 400 ezret évente ha öt évre kötöd kamatadó sincs
2,5 2,5 millióval meg keresel valami bizniszt csendestársként
ügyelünk rá, hogy ne vegyenek minket hülyére, és ha nem is jön be ingó-ingatlanból azért ki lehet venni a befektetett pénzeket, ha meg bejön akkor jó üzletet kötöttünk, valamint a dupla esély
vagy kereshetsz valamilyen befektetési alapot egy banknál és akkor már érdemes kockázatosabbat keresni
Az alábbi választ írtam előzőleg. Valaki aki lepontozott, elmagyarázná miért tette? Rosszindulat, düh?
"Aki csak a negatívat tudja látni, az azt fogja látni. Én átlag alatti képeségekkel rendelkezem (nehezen lett meg az érettségi is), de átlagos fizetést kapok és nem vagyok megalázva."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!