Menyiért tudom eladni az alábbi telefonokat? Vaterán, Jófogáson, Hardveraprón stb. Pénzre vagyok kíváncsí hülyeséggel mellőzenek kérem
Beex Octagon Hibás: 2 db van az egyik csatlakózó hibás, a másikat leejtetem azota nem müködik vagy ha bekapcsol akkor a képekből ketőt lehet látni mindkettő szép kíjelző
Beex Freedom: Hibás törött kijelző nem müködik nem tölt képet néha ad valamikor meg nem nem tudom mi hibásodott meg
Samsung Galaxy S5 Clon: 2 db hibás nem tudom milyük hibásodott meg kép hang nincs tölteni nem tölt szép kijelző az egyik biztos klon másikat nem tudom az lehet eredeti
P920:Töltön léve tölt csak de úgy müködik szép kíjelző
P760: Hibás szép kíjelző töltés közben egy csíkot ad aztán ennyi
aTAB3.5D: hibás nem müködik törött kijelző rálett lépve
Erre tényleg nem tudok mit mondani! Már régóta hirdetem 2db samsung galaxy S5 clonért: kaptam 5000-ezres ajánlatot
2 db Beex Octagonal pedig: 13K-t
Szóval én itt csak annyit akartam megkérdezni hogy a maradék telefonokkal eggyütt mennyit ér!!!!
és nézhetsz hülyén ha sok ember normálatlan válaszokat add egy emberét tudomm csak elfogadni és az nem az utolsó előtti válaszóló ez 100%-ba tudom
Ha kell megadom a Jófogáson a jelszavam Gianni nevezetű felhasználó! És ott megvannak az üzenetek az eladásról!!!
Így bebízonyítom hogy mindent el lehet adni!!!! és tőbbet is megér! Csak az a próbléma hogy tenézel engem hülyének közben pedig azt se tudod mi a tényállás!!!
"Így bebízonyítom hogy mindent el lehet adni!!!!"
Ja, utána meg jön majd a vevő a gyakorira panaszkodni, hogy szar telefont kapott, mit lehet csinálni...? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!