Menyiért tudom eladni az alábbi telefonokat? Vaterán, Jófogáson, Hardveraprón stb. Pénzre vagyok kíváncsí hülyeséggel mellőzenek kérem
Beex Octagon Hibás: 2 db van az egyik csatlakózó hibás, a másikat leejtetem azota nem müködik vagy ha bekapcsol akkor a képekből ketőt lehet látni mindkettő szép kíjelző
Beex Freedom: Hibás törött kijelző nem müködik nem tölt képet néha ad valamikor meg nem nem tudom mi hibásodott meg
Samsung Galaxy S5 Clon: 2 db hibás nem tudom milyük hibásodott meg kép hang nincs tölteni nem tölt szép kijelző az egyik biztos klon másikat nem tudom az lehet eredeti
P920:Töltön léve tölt csak de úgy müködik szép kíjelző
P760: Hibás szép kíjelző töltés közben egy csíkot ad aztán ennyi
aTAB3.5D: hibás nem müködik törött kijelző rálett lépve
Most komolyan,te mibe remenykedsz?
Ezeket az összetört/nem mükődő stb ,made in gagyisztán vackokat akarod pénzzé tenni?El vagy te kicsit tévedve...a működő mobiloknak sincs mar semmi erteke nem hogy ezeknek a gyakorlatilag elektronikai hulladékoknak....
Nem hülyéskedek és nem érdekel, hogy leértékeltél - arról bizony nem tehetek, hogy nem tudod elfogadni az igazságot :-(
"Beex Octagon Hibás: 2 db van
- az egyik csatlakózó hibás"
TEHÁT AKKOR NEM LEHET TÖLTENI, HA JÓL ÉRTEM?
- "a másikat leejtetem azota nem müködik "
Ez eddig 2 db nem vagy nem jól működő telefon.
"Beex Freedom: Hibás törött kijelző nem müködik"
3 db nem működő telefon
"Samsung Galaxy S5 Clon: 2 db hibás nem tudom milyük hibásodott meg kép hang nincs tölteni nem tölt"
5 db nem működő telefon
"P920:Töltön léve tölt csak de úgy müködik szép kíjelző "
Na végre, az első működő telefon!! Csak egy baj van - hogy ezt úgy hívják MOBIL TELEFON, azaz az alapvető funkciója az, hogy HORDOZZÁK!!
"P760: Hibás szép kíjelző töltés közben egy csíkot ad aztán ennyi " Hát, talán működik, de a fent leírtak alapján én már nem merném megvenni Tőled...
"aTAB3.5D: hibás nem müködik törött kijelző rálett lépve"
6 db nem működő telefon.
Tehát akkor összegezzünk: van 6 db nem működő telefon, amit el akarsz adni (alkatrésznek esetleg egy telefonboltosnak jó lenne), van egy mobilod, ami nem mobil, de legalább működik és van még egy, aminek a működése számomra bizonytalan, de mondjuk, hogy jó.
Egyetlen tökéletes telefonod sincs.
Nem tudom, mégis mennyiért akarod eladni, de csatlakozóhibás Iphone 3GS már 6.400-ért kapható.
Sőt! Iphone 5-ös is fel van téve 1 ft-ról indítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!