Hogyan szerezhetnék egy színdarab előadói ellátását szponzoráló éttermeket vagy cégeket?
Figyelt kérdés
nagyon fontos lenne, még csak 16 éves vagyok, nem nagon tudom hogyan kezdjek neki2016. nov. 14. 19:36
1/6 anonim válasza:
Hát legelőször is úgy, légyszi, hogy normálisan megfogalmazod, mit is szeretnél?
Dolgoztam színházban, de max színházi büfé van - a színdarab előadóit nem szokták szponzorálni éttermek...
Egy filmnél hamarabb előfordul....
2/6 A kérdező kommentje:
Önkéntesek érkeznek Magyarországra kik ellátását kéne szponzorálni. Találkoztam már ilyesfajta étterem szponzorációval, nem lehet tudni ki mire szánja a pénzét:)
2016. nov. 14. 19:55
3/6 anonim válasza:
Bemégy egy étterembe és megkérdezed. Bár kétlem hogy túlzottan komolyan vennének egy 16 évest.
4/6 anonim válasza:
Amúgy az önkéntességnek elvileg nem pont az a lényege hogy nem várok érte honoráriumot?
5/6 anonim válasza:
"Önkéntesek érkeznek Magyarországra kik ellátását kéne szponzorálni."
Általában ilyenkor van egy meghívó/fogadó szerv... Véletlenül nem annak kellene keresnie ellátást az önkénteseknek?
6/6 anonim válasza:
Meg aztán azt a nem mellékes tényt elfelejtetted megírni, hogy mégis Magyarország mely részére érkeznek?
Mire mész vele, ha ajánlok pl. egy szombathelyi éttermet, ha Debrecenbe jönnek? :-)
Mondom én, hogy jó lenne, ha normálisan meg tudnád fogalmazni, mit szeretnél...? - 1,5 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!