Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha Aliexpressen az árus...

Ha Aliexpressen az árus lehagyott egy nullát az árból én meg megvettem, akkor hogyan érhetném el, hogy enyém legyen a termék?

Figyelt kérdés

560 dolláros termékről van szó, ami 56 dolláros áron volt fenn és én megvettem.

DJI OSMO kameráról van szó egyébként.

Persze jött azzal, hogy vonjam vissza a rendelést, mert elirták az árat...NAÉS?

Gondolom ha valaki véletlenül megvett volna egy szál ropit 1000 dollárért (HAS PÉLDA), akkor azért valószinüleg nem szolt volna az árus...

2016. nov. 13. 18:58
1 2 3 4
 31/32 Trevor. ***** válasza:

Neked viszont azt kéne felfognod, hogy ebből te sehogy sem jössz ki úgy, hogy nyereséged legyen. A többiek már leírták a lényeget. Az eladó hibázott, a büntetése lehet 1 negatív értékelés. Neked nem lesz se több, se kevesebb pénzed, csupán az idődet pazarlod ezzel az egésszel.

Én a minap rendeltem aliról kb. 20Ft-ért (0,05$) áfonyamagot free shipping-el, majd a rendelés leadása után írt az eladó, hogy neki ez így nem jelent nyereséget és hogy vegyek még mást is, hogy profitja legyen. Na már most, én mást nem veszek, ő vagy feladja így, nekem meg fogja érni, neki már nem. Vagy nem adja fel, lejár a processing time, én visszakapom a pénzem és írhatnék negatív értékelést. De nem fogok, mert nem célom az eladót lejáratni. Vagy ha azt hazudja, hogy feladta, de mégsem, akkor 60 nap után nyithatnék dispute-ot, de 20Ft-ért a franc fog időt pazarolni rá. Ehhez hasonló felfogással kéne neked is gondolkodni és nem mindenből és mindenkiből jogosulatlanul pénzt kicsikarni.

2016. nov. 19. 14:56
 32/32 Trevor. ***** válasza:
Nem olvastam végig az összes kommentet csak az előző válaszom után, de a lényegen nem változtat.
2016. nov. 19. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!