Ha Aliexpressen az árus lehagyott egy nullát az árból én meg megvettem, akkor hogyan érhetném el, hogy enyém legyen a termék?
560 dolláros termékről van szó, ami 56 dolláros áron volt fenn és én megvettem.
DJI OSMO kameráról van szó egyébként.
Persze jött azzal, hogy vonjam vissza a rendelést, mert elirták az árat...NAÉS?
Gondolom ha valaki véletlenül megvett volna egy szál ropit 1000 dollárért (HAS PÉLDA), akkor azért valószinüleg nem szolt volna az árus...
Neked viszont azt kéne felfognod, hogy ebből te sehogy sem jössz ki úgy, hogy nyereséged legyen. A többiek már leírták a lényeget. Az eladó hibázott, a büntetése lehet 1 negatív értékelés. Neked nem lesz se több, se kevesebb pénzed, csupán az idődet pazarlod ezzel az egésszel.
Én a minap rendeltem aliról kb. 20Ft-ért (0,05$) áfonyamagot free shipping-el, majd a rendelés leadása után írt az eladó, hogy neki ez így nem jelent nyereséget és hogy vegyek még mást is, hogy profitja legyen. Na már most, én mást nem veszek, ő vagy feladja így, nekem meg fogja érni, neki már nem. Vagy nem adja fel, lejár a processing time, én visszakapom a pénzem és írhatnék negatív értékelést. De nem fogok, mert nem célom az eladót lejáratni. Vagy ha azt hazudja, hogy feladta, de mégsem, akkor 60 nap után nyithatnék dispute-ot, de 20Ft-ért a franc fog időt pazarolni rá. Ehhez hasonló felfogással kéne neked is gondolkodni és nem mindenből és mindenkiből jogosulatlanul pénzt kicsikarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!