Ha Aliexpressen az árus lehagyott egy nullát az árból én meg megvettem, akkor hogyan érhetném el, hogy enyém legyen a termék?
560 dolláros termékről van szó, ami 56 dolláros áron volt fenn és én megvettem.
DJI OSMO kameráról van szó egyébként.
Persze jött azzal, hogy vonjam vissza a rendelést, mert elirták az árat...NAÉS?
Gondolom ha valaki véletlenül megvett volna egy szál ropit 1000 dollárért (HAS PÉLDA), akkor azért valószinüleg nem szolt volna az árus...
foridtott eset:
megint a mi band 2-t hozom fel példának.
megjelenés napján ki volt téve több árusnál 999dollárért, hogy gondolom be tudják tenni az emberek kosárba.
Utána nagyon hamar 20-30 dollárra esett le az ár.
De nyilván volt aki megvette 999-ért.
Gondolom erre annyi a reakció, hogy meg is érdemelte, ha ilyen hülye volt...de gondolom akkor az árus nem szólt, hogy héjjjj túlárazott terméket vettél, hanem küldte is minél hamarabb.
Ez nem jó példa. ugyanis a 999 $-os MI bandnél a vevő tudta mit vesz és azt is, hogy mennyiért. Senki nem lett átverve vagy megkárosítva, ez volt az ára, hogy először legyen MI banded.
A te esetednél egy egyértelmű elírásról van szó (ahogy írod egy nulla lemaradt, még csak nem is benéztek valamit, csak elütötték) te pedig nyerészkedni akarsz rajta, pedig normálisan szólt az eladó, hogy hiba történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!