Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha Aliexpressen az árus...

Ha Aliexpressen az árus lehagyott egy nullát az árból én meg megvettem, akkor hogyan érhetném el, hogy enyém legyen a termék?

Figyelt kérdés

560 dolláros termékről van szó, ami 56 dolláros áron volt fenn és én megvettem.

DJI OSMO kameráról van szó egyébként.

Persze jött azzal, hogy vonjam vissza a rendelést, mert elirták az árat...NAÉS?

Gondolom ha valaki véletlenül megvett volna egy szál ropit 1000 dollárért (HAS PÉLDA), akkor azért valószinüleg nem szolt volna az árus...

2016. nov. 13. 18:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Jó de azon az eladó még így is fogott valamennyit. De látom neked kár írogatni mert marha buta vagy.
2016. nov. 14. 11:13
 12/32 A kérdező kommentje:
te neked mit fáj, hogy a saját érdekem szerint akarom alakitani a szituációt?
2016. nov. 14. 11:55
 13/32 anonim ***** válasza:
A nyerészkedés és fillerbaxas ősi roman szokás.... Amugy nem zavar, a kínait sem fogja.
2016. nov. 14. 14:05
 14/32 A kérdező kommentje:
na ugy látom megint ide evett valakit a fene, abból a jó magyar fajtából, akinek mindegy hogyan csak okosabbnak tudja magát érezni másoktól
2016. nov. 14. 14:15
 15/32 anonim ***** válasza:
Nálad okosabbak tűnni nem kihívás... Nagyobb xarragonak lenni annál inkább!
2016. nov. 14. 17:11
 16/32 anonim ***** válasza:
Az a probléma hogy nem tudod ezt a helyzeted számodra előnyösre fordítani. Vergődhetsz itt de nem fognak kötélnek állni mert ők mindenképpen veszítenek. Egyrészről Alin csak azt küldheti ami a leírásban van. Ha nem azt küldi te vissza disputeolhatod a zsét. Innentől neked egy fél dolláros vackot sem fog küldeni. Ha meg nem küld semmit törlődik a tranzakció. Az a gond hogy neked csak a negatív feedback ami a kezedben van, de egy megbízható eladónál egy negatív feedback nem számít olyan sokat.
2016. nov. 14. 18:02
 17/32 A kérdező kommentje:

foridtott eset:

megint a mi band 2-t hozom fel példának.

megjelenés napján ki volt téve több árusnál 999dollárért, hogy gondolom be tudják tenni az emberek kosárba.

Utána nagyon hamar 20-30 dollárra esett le az ár.

De nyilván volt aki megvette 999-ért.

Gondolom erre annyi a reakció, hogy meg is érdemelte, ha ilyen hülye volt...de gondolom akkor az árus nem szólt, hogy héjjjj túlárazott terméket vettél, hanem küldte is minél hamarabb.

2016. nov. 14. 18:12
 18/32 anonim ***** válasza:

Ez nem jó példa. ugyanis a 999 $-os MI bandnél a vevő tudta mit vesz és azt is, hogy mennyiért. Senki nem lett átverve vagy megkárosítva, ez volt az ára, hogy először legyen MI banded.

A te esetednél egy egyértelmű elírásról van szó (ahogy írod egy nulla lemaradt, még csak nem is benéztek valamit, csak elütötték) te pedig nyerészkedni akarsz rajta, pedig normálisan szólt az eladó, hogy hiba történt.

2016. nov. 14. 18:17
 19/32 A kérdező kommentje:
ok...de még mindig nem értem, hogy az állitolagos VALAKIK morális mércéjével való ütközésen kivül kinek van KÍNJA
2016. nov. 14. 18:23
 20/32 A kérdező kommentje:
AZZAL, hogy én mit csinálok és meddig marad benn a pénzem?
2016. nov. 14. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!