Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kezdő vaterázós vagyok, és a...

Kezdő vaterázós vagyok, és a csomagom amit fel szeretnék adni buborékfóliás A4-es borítékban elvérne. Ajánlott levéként mennyiért tudom ezt megtenni, illetve csak a postán forgalmazott borítékban küldhetem el?

Figyelt kérdés
Ahogy láttam 660 forint a buborékos ajánlott levél de az nem tudom h mekkora méretre vonatkozik.Aki sokszor szokott csomagot küldeni kérem segítsen milyen lehetőségek vannak illetve mennyibe kerül.
2016. nov. 13. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:

A 2000 g-ot nem haladhatja meg.

Levél és nyomtatvány mérete

Legkisebb mérete: 90 mm x 140 mm,

Legnagyobb mérete: hosszúságban, szélességben és vastagságban

együttvéve 900 mm, de a leghosszabb mérete 600 mm-nél nem lehet

nagyobb.

Tekercs alakban a hosszúsága és az átmérő kétszerese együttvéve

legalább 170 mm, legfeljebb 1040 mm, a hossza legalább 100 mm,

legfeljebb 900 mm lehet.

A címirat legkisebb mérete: 70 mm x 100 mm

2016. nov. 13. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:

a posta honlapján megtalálod a szükséges információkat: posta.hu

Érdemes megnézni, hogy nem lenne-e olcsóbb egy u.n. postakész ajánlott borítékot használni (ez ugyan nem buborékfóliás), mert akkor nincsen súlykategória (2 kg-ig). Ebben az esetben a tárgyat lehet buborékos fóliába csomagolni és úgy a postakész borítékba tenni.

2016. nov. 13. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

A postán ajánlott levelet súly és méret alapján veszik fel.

nem kötelező postai buborékfóliás borítékba feladni - sőt, igen drága megoldás... Gyógyszertárakban szokott lenni kidobandó buborékos fólia (valamik abban jönnek nekik) - ha van ismerős gyógyszertáros, kérdezd meg tőle és sima borítékban vagy papírboltban kapható A4-es borítékban is fel tudod adni.

De nem tudom, mi az, amit szeretnél feladni - még az sem biztos, hogy ez a legoptimálisabb megoldás... Volt már kezdő eladó, aki pólót akart feladni buborékos fóliában - teljesen felesleges....

2016. nov. 13. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Videojátékot dvd tokban 4dbot szerintem az elfér
2016. nov. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!