Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel lehet az én koromban...

Mivel lehet az én koromban jól pénzt keresni? 17/F

Figyelt kérdés

2016. nov. 12. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Hidd el erre a kérdésre nem itt fogod megkapni a választ...
2016. nov. 12. 23:18
 2/9 anonim ***** válasza:
A jól az mit takar? Hogy sokat keresel? Vagy hogy olyan munkát végzel, amit szeretsz csinálni?
2016. nov. 12. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Mihez értesz?
2016. nov. 12. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Adom az elsőt :DD

Bár szerintem a legnagyobb pénz az mindig is az informatikában volt és lesz is.

Egy programozóként vagy akár support-osként is elég jól meg lehet élni. Persze ahhoz érteni is kell, meg esetleg egy papírra szükséged lesz.

Most mit tanulsz? Vagy már nem tanulsz? Érdekelne OKJ? Persze tudom, sokak szerint semmit sem ér, de azért biztosan jó valamire.

2016. nov. 12. 23:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Szakközépiskolás vagyok és gépészetet tanulok. Mellékkeresetre gondoltam a "pénzkeresés" alatt.
2016. nov. 12. 23:34
 6/9 WAR Team válasza:
Szerintem munkával próbálkozz.
2016. nov. 13. 20:12
 7/9 anonim válasza:
40%
17 éves fiúként alap, hogy szexel tudsz plusz pénzt keresni :) Minél bevállalósabb vagy, annál több pénzed lesz :)
2016. nov. 15. 17:33
 8/9 MonstercatAwake válasza:
Én a korodban fuvarosok mellé dolgoztam hétvégente ( költöztetés , raktár parkolás ) 800-1100 forintokat kaptam óránként. Ha jô kondiban vagy napi 10-12 ezreket simán csinalhatsz végzettség nélkül .
2016. nov. 16. 11:09
 9/9 Psycho ***** válasza:

Két dolgot érdemes különválasztani! A "jól" mögött nem mindegy, hogy mi van. Jó Neked, vagy jó így általánosságban? Ezt azért írom, mert érdemes reálisan nézni a helyzetet, ebben a korban suli mellett leginkább diákmelók jöhetnek szóba, azok pedig, mint tudjuk, legfeljebb 500ft-os órabér körül mozognak (legalább is amennyire én tudom, de én utoljára 4 éve voltam diákmelón).

B verzió a maszek, csak hát az kockázatos. Van ismerősöm, aki tényleg olyan jól keresett, mint ahogy #8 is említi. Más rosszabbul járt - tudod, elmaradó fizuk, bocsi most csak ennyi van, stb. A diákmeló az azért biztonságosabb, és ott is azért van választási lehetőség, bár egyik sem álommunka. Tapasztalatszerzésre, meg zsebpénznek jó.

2016. nov. 18. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!