Az Xtrade-del tényleg lehet pénzt keresni?
Tényleg lehet Xtrade-del pénzt keresni, de veszíteni is. Szaktudás nélkül nagyobb esélye van a veszteségnek, mint a nyereségnek. Persze lehet szerencséd is. Például én nem sokat tudtam a devizapárokkal való kereskedésről, de tavaly az első három hónapban szépen kerestem a dollár erősödéséből. Ez egy trend volt, ami akkor már több hónapja tartott. Ilyet ki lehet fogni, észre lehet venni, de sohasem tudhatod, hogy mikor lesz a trend vége.
Szóval valamilyen stratégiádnak kell lennie, még ha nagyon egyszerűnek is, ahhoz, hogy pénzt keress. A stratégia kiválasztása pedig igényel némi tudást, vagy legalább utána olvasást. A Neten találsz rengeteg ilyen témájú oldalt, ahol képbe helyeznek.Vannak egyszerűbb stratégiák és bonyolultabbak is, attól is függ, hogy mennyi időt tudsz a gép előtt tölteni, illetve, hogy mennyi kockázatot vállalsz. Léteznek napi kereskedési stratégiák és hosszútávúak stb. stb. Ezekkel jó tisztában lenned. Javaslom először demo számlával kezdj, utána kis pénzzel és ha ezekkel sikeres vagy (min fél év után), akkor kezdj csak komolyabban.
Egy xtrades brókertől hallottam, hogy az ügyfeleik 70 % veszít. (ebből élnek) Azért ez elmond valamit.
NAGYON FONTOS még az is, hogy melyik bróker céget választod. Például az IronFx-et nem ajánlom. Nekem január óta nem fizetnek és olvastam, hogy másnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!