Ebayen szeretnék meg hírdetni egy dolgot. Ennek mi a menete stb?
Már megbocsáss, nem szoktam így reagálni, de emiatt a mondatod miatt most bőven kiakadtam:
"Agyhalottak kíméljenek!"
Nem gondolod, hogy inkább Te vagy az agyhalott, aki annyit nem képes az előtte lévő interneten beírni, hogy "ebay, eladás menete"?
Akinek ennyi fogalma nincs egy adásvételről, az ne kezdje rögtön külföldi oldallal. Vatera, Jófogás, stb.
Tudsz angolul, legalább minimális szinten?
posta díjszabás
ha nem tudod ez után magadtól kikeresni amire szükséged van, akkor azt tanácsolom felejtsd el az ebayes kereskedelmet.
Posta oldalán megnézed az árakat külföldre postázás esetén (jó drágák, csak úgy megsúgom).
Ebay von jutalékot, azt hiszem 12% körül. Ezt a termék eladási díja + postaköltség után fizeted.
4-es, örvendetes a segítő készséged és én is általában azt szoktam tenni, de úgy gondolom, jelen esetben a kérdésből úgy ítélem meg, hogy a kérdezőnek még egy egyszerű adásvételről sincs fogalma, nem ám, hogy egy ebay-eshez.
Szerintem azzal sincs tisztában, hogy ahhoz Paypal regisztráció kell, stb. Ez önmagában nem lenne baj, ha szép normálisan megkérdezte volna, hiszen én sem úgy születtem, hogy mindent tudok az adásvételről - de nem... ehelyett a tudatlanság mellé még nagy mellénnnyel idevágja, hogy "Agyhalottak kíméljenek!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!