Miért dolgoznak a magyarok sokszor nyelvtudással is annyi pénzért Budapesten amiből egy minilakást (bérlakás) se lehet fenntartani?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Egyik válaszoló 110 nettót keres ráadásul nyelvtudást is igényel a meló.
Miért jó ez hogy elvállalják ilyen moslék bérekért ezeket a munkákat?
Nem akarnak a maqgyar megélni, meg jól élni?
Vagy úgy vannak vele hogy jaj örököltem lakást, oszt jólvanaz ez így, ennyi fizetés is elég, számlára meg kajára elég...
Döbbenetes...
Mitől van ez?
#8 Nem tudom mit kötözködsz! Ha nekem ez így jó, akkor 1 dolgod van. Elfogadni ezt!
Ez nagyon jó ahhoz, hogy nem szakadok meg! Jártam már trógerebb helyen is, ahol Belföldi árubeszerzést végeztem nettó 117e-ért, minden beszerzői munka 200+nettóval ment. És? hiába kértem fizetésemelést nem adtak! Csináltam addig míg meg nem untam.
Potenciált az előrelépésre értem. Mehetnék ügyfelesnek is dupla ennyi fizetésért, csak oda tárgyalóképes nyelvtudás kéne.. nekem meg egy erős közepes tudásom van. Külföldi anyacéghez is ki lehet jutni.. külföldi fizetésért. Volt már rá példa a cégnél, bár ahhoz diploma kellett annó.
11-esnek: ne izgasd magad, Ő az "ügyeletes" kötözködő "balázska", akit időnként kitiltanak az oldalról, de hülyére veszi az adminokat és mindig visszajön. Szerinte Ő "segít" felnyitni a szemeket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Régebben Ausztriában élt segélyen és közben saját bevallása szerint is alkoholista - most ki tudja hol tengeti életét és unja halálra magát - kivéve azt a kis szórakozását, hogy az itt lévőket bosszantja...
Nem kötekedés csak tények. Az már más ki mit fogad el s akar magának, nemde?
S igen vannak helyzetek amik kellemetlenek lehetnek pl online játékon ismim mesélte, hogy haza vitte a csajt...igen ám de lesokkolt hogy anyjával él a pasija s közölte, vagy változtat vagy vége. Mondjuk nekem se tetszene ha anyuka be be nyitogatna aktus alatt xD
Van olyan ismim akinek megfelel a 3műszak magyarban s szülőkkel él, de nincs a motiváció + fél kimenni.
Stb stb tudok sok esetet mesélni.
Én véleményt nyilvánitottam nekik is, de mindenkinek maga dolga,élete amivel azt csinál amit akar.^^
Az már más ha egy optimista/maximalista ember nehezen fogja fel a bele törődő emberek gondolkodását. Valahol én se tudom felfogni, de társaimat mint embert elfogadom. Ennyi.
Mindenkinek megvan a maga véleménye, gondolata is, nem csak élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!