Angliaban hogy mukodik a felmondas probaido alatt?
Ugy akarok felmondani hogy leadom a felmondast es mar megyek is a repterre elozoleges bejelentes nelkul.
Egy honapot voltam itt meg nincs bankkartyam sem ugyhogy boritekban kapom meg a penzt azt megvarom es megyek, akkor akarom leadni a felmondasom miutan megkaptam a fizut h biztos kifizessenek.
Szoval Angliaban is ugy van a 3 honap probaido mint Magyarorszagon hogy barmelyik percben felmondhatok es mehetek is azonnal?
Itt nem vedenek olyan jogok h probaido alatt indoklas nelkul azonnali hatallyal felmondhatok?
A munkaadom biztositja a lakast es attol felek ha szolok h menni akarok egyszeruen utcara tesz mert megteheti.
Lehet megis az lesz hogy szolok masfel-ket hettel elotte biztos ami biztos (ez az elso honapom itt, masfel het mar csak eleg nem?..)
es remenykedem h max szivatnak honap vegeig de rendesen kifizetnek meg nem rugnak ki
"A munkaadom biztositja a lakast "
Hát azért az semmiképpen nem lenne korrekt, hogy egyik pillanatról a másikra ott hagyod úgy, hogy a munkaadó biztosítja a lakást.
Megkérdezhetem, mi az oka annak, hogy ilyen rövid idő alatt haza akarsz jönni úgy, hogy még lakás is biztosítva van? Mások, akik itthon vannak, erről álmodoznak... angliai munka, lakás... (nem én álmodozom róla, mert én más országba "pályáznék" :-) )
Ez nem te vagy veletlenul?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Amugy meg a szerzodesedben benne van minden (ha van szerzodesed...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!