Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay eladáskor hogyam működik...

Ebay eladáskor hogyam működik a vámkezelés, vámfizetés?

Figyelt kérdés

Van néhány nagyobb értékű speciális elektronikus eszközöm amiket szeretnék eladni az ebay.com-on. Sajnos más lehetőségem nem igazán van rá, ezeknek az USA-ban van piaca. 1-2 kisebb értékű dolgot próba képpen már eladtam, de ezek kiestek a vámkezelés alól az értékük miatt. Kérdésem hogy pontosan mennyi vámot kell megadni hirdetésfeladáskor (sales tax)? Csak bizonytalan információkat találtam: valamennyi értékig 27% áfa, felette +2,5% vám??

Hogyan működik ennek a kifizetése, kézbesítéskor kell fizetni a vevőnek vagy valami külön ügyintézése van? Van olyan megoldás hogy én fizzessem ki előre a feladáskor?

A csomagra elég paypal-ról kinyomtatott számlát mellékelni vagy kell külön vámárú nyilatkozat? (a posta feladóvény is tartalmaz egyet)

NAGYON SZÉPEN KÉREM CSAK OLYAN VÁLASZOLJON AKI TAPASZTALT ELADÓ!!

Guglizáson már túl vagyok, valószínűleg mivel mindenkit a vásárlás érdekel nem találtam érdemi információt.

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. nov. 8. 16:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!