Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt valakinek OTP Junior...

Vivien0928 kérdése:

Van itt valakinek OTP Junior kártyája? Vélemény róla?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ebayes rendeléssel kapcsolatban érdekelne, hogy használta e már valaki, hogyan működik, és hogy mik a vélemények róla. (Légyszi normális válaszok jöjjenek) Előre is köszi.

2016. nov. 6. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
amikor az volt, akkor nem volt vele semmi bajom.
2016. nov. 6. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem az van, 15 éves korom óta rendelek vele (21 leszek 2 hét múlva), semmi problémám nem volt vele eddig :) Kétféle módon fizethetsz ebayen: simán kártyával (a bankkártya számát kérik, a 3 jegyű biztonsági kódot a kártya hátán, meg a nevedet), vagy paypallel (paypal.com-on regisztrálsz, ez tulajdonképpen egy online számla. ehhez is hozzá tudod csatolni a kártyádat, és tudsz azzal fizetni: ennek az az előnye, hogy nem csak ebayen, hanem kb. minden nemzetközi oldalon tudsz vele fizetni, és nagyon biztonságos). Hogy melyiket választod, rajtad múlik, én van hogy simán kártyával, van hogy paypallel fizetek.
2016. nov. 6. 21:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még annyi lenne, hogy ugye online is meg lehet igényelni, és nincsen számlavezetési díja ugye? Valamint megigényelni is ingyenesen lehet?
2016. nov. 7. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem online nem lehet, csak ha bemész egy bankba. De ingyenes teljesen.
2016. nov. 7. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!