Mit csináljak ha rendeltem az ebay-ről egy gördeszkát és nem jön meg?
Figyelt kérdés
Már 3 napja lejárt a határidő amit írtak. Visszaigazoló emailt is kaptam. De mégse hozzák. Mit csináljak? Normális válaszokat várok. Előre is köszönöm.2016. nov. 1. 21:26
2/9 anonim válasza:
Nekem 116 rendelésből mind megjött. Nagy része hamarabb is, mint a határidő, többi meg túl a határidőn. Simán vártam + két hetet is. Nyugi.
3/9 anonim válasza:
Egyelőre várj, 2 nap csúszás semmi, ha nem jönne meg 2-3 héten belül, kérj visszatérítést.
4/9 anonim válasza:
Visszaigazoló e-mailt miről kaptál? A rendelésről vagy a termék elküldéséről? Ez utóbbiban szokott lenni nyomkövetési szám.
Egyébként honnan és mivel jön a csomag? Nagyon nem mindegy, hogy posta hozza Kínából (ilyennél volt nekem már másfél hónapos csúszás is!) vagy a GLS európán belülről.
5/9 anonim válasza:
Ezt a hetet várd meg... és ha péntekig semmi irj az eladónak ,de jó ha tudod 1-2 nap amig válaszol..ha kaptál számot nézz utána az oldalakon h mégis merre járhat! Ha nem akar nagyon reagálni ird meg h negativat adsz 1 csillaggal és jelented (vitát nyitsz) ebay ill paypal felé!
800rendelésemből kb 10.x ha ez előfordult
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor várok még. Ha megjön akkor majd írok. Mégegyszer köszönöm
2016. nov. 3. 00:57
7/9 A kérdező kommentje:
5 napja írtam egy emailt hogy miért nem küldik de még nem válszoltak. Hogy az egyik válaszolónak válaszoljak:2 emailt is kaptam. Az egyik az az hogy a rendeléset elfogadták a másikban az volt hogy: your order has En
2016. nov. 20. 16:35
8/9 A kérdező kommentje:
Bocsi az előzg kommentért. Véletlen küldtem el. Szóval az volt benne hogy:your order has shipped to...(a lakcímem). Erre válaszoltam. Tovább várok.
2016. nov. 20. 16:37
9/9 anonim válasza:
Ennyi késés már gyanús, várj még pár napot és kérj refund-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!