Megéri az ingázni egy jó munka miatt?
Vidéken, 2 város között kb 70km, busszal.
Részben a spórolás miatt nem költöznék oda egyelőre, a 3 hónapos próbaidő idejére vállalnám ezt be, vagy egy kicsit még tovább.
Behívtak interjúra és utána néztem már a lehetőségeknek, és vannak, aki kocsival járnak a két város között, de nem mindig ugyanabban az időben és nem is szeretnék mindig másokra támaszkodni ez ügyben, ezért a buszos megoldás, ami a menetrend alapján kivitelezhető lenne.
A munka jó lenne szakmailag, jól fizet, magas presztízsű cég, de a város ahol van, kicsi és unalmas (kb annyira, mint a hely ahol eleve lakom).
Ha csak a próbaidő alatt ingáznál, akkor persze, hogy meg.
Ha meg felvesznek, és most esetleg regisztrált munkanélküli vagy, akkor esetleg az ottani lakásbérléshez kérhetnél lakhatási támogatást - ha jól emlékszem rá, jan. 1-től már 60 km felett is megadják - de ennek nézz még utána...
Köszönöm a tippet, nem vagyok munkanélküli, a jelenlegi helyemről akarnának "átcsábítani".
A címben pedig most látom csak, hogy hibáztam. Eredetileg "Megéri az ingázást egy jó munkahely?" lett volna, csak már túl sokat kattogok a témán, és nem figyeltem oda eléggé.
Köszi a tudósítást :-) (első vagyok)
Bruttó 120 ezer ft-al kevesebb? Hát az durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!