Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nőtt meg ilyen kis időn...

Miért nőtt meg ilyen kis időn belül az albérletek iránti kereslet?

Figyelt kérdés
Borzalmas, hogy 4 év alatt a duplájáért adnak ki lakásokat - vagy a triplájáért. Egyszerre csak mindenki észbekapott, hogy jajj, neki albérlet kell, most?! Vagy miért visznek el most szinte putrikat 150E ért, szobákat 60 ért? 60 ért pár éve lakást lehetett bérelni BUDAPESTEN. Elképesztő.
2016. okt. 29. 15:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
A piacgazdaságot a Kereslet - kínálat szabja meg. Most épp a kereslet nőtt meg, mivel vidéken kevesebb munkalehetőség van, tanulni is inkább ide jönnek + a turizmus is felpörgött.
2016. okt. 29. 15:29
 2/21 anonim ***** válasza:
39%
Még mielőtt valaki belekötne, direkt írtam a Keresletet nagybetűvel, de inkább így lett volna helyes: "Kereslet - kínálat" (mint jelenség)
2016. okt. 29. 15:30
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

Mert megnőttek a lakásárak a csok miatt.

Bátyám példája : aki 5-10 éve kuporgat szüleinél lakik 30 körül jár már van 7-9 millája ezzel már lehet mit kezdni a lakáspiacon (kp-re kisebbet vagy hitelre jobban helyen lévőt esetleg nagyobbat) .

De az elmúlt 2 éveben a 10 millás lakás 15 lett nincs újabb 10 éve. irány az albérlet feleség gyerek autó.

2016. okt. 29. 15:38
 4/21 A kérdező kommentje:

"Most épp a kereslet nőtt meg"

Tényleg nem érted a kérdést?!

MIÉRT?

2016. okt. 29. 15:46
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem pörögtt föl a turizmus és régen is több munkalehetőség volt Budapesten.
2016. okt. 29. 15:47
 6/21 A kérdező kommentje:
És nem csak budapesten emelkedtek meg az árak hanem mindenhol.
2016. okt. 29. 15:48
 7/21 anonim ***** válasza:
39%

Ja, hogy Te vitatkozni akarsz, meg másokat lehurrogni? akkor én kiszálltam...

"nem pörgött fel a turizmus" - amúgy van panziód vagy rálátásod a dologra? Nyilván nincs, mert akkor nem itt kiabálnál, hanem élveznéd a bevételt :-) Még mielőtt végképp felhúznád magad - nekem sincs, csak dolgoztam benne.

2016. okt. 29. 15:51
 8/21 piriiiii ***** válasza:
75%

De Budapesten különösen. Nagyon durvák, szerintem ez már elképesztő, pofátlanság, a lehetetlenség határait súrolják. Azt még megérteném amúgy, hogy a belvárosban drága, de hogy tökre szélen levő kerületekben is bőven 100-130 felett legyen egy 1-1,5 szobás lakás... pff...

Valahol mélyen, a gazdaságban, világgazdaságban kell ezt már vizsgálni... az ingatlanok is drágák, minden egyre drágább.

2016. okt. 29. 15:54
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok vitatkozni csak elmagyaráztam, mi a kérdés.
2016. okt. 29. 15:54
 10/21 anonim ***** válasza:
52%
kapzsik lettek az emberek. A lakhatás meg kell.
2016. okt. 29. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!