Miért nőtt meg ilyen kis időn belül az albérletek iránti kereslet?
Mert megnőttek a lakásárak a csok miatt.
Bátyám példája : aki 5-10 éve kuporgat szüleinél lakik 30 körül jár már van 7-9 millája ezzel már lehet mit kezdni a lakáspiacon (kp-re kisebbet vagy hitelre jobban helyen lévőt esetleg nagyobbat) .
De az elmúlt 2 éveben a 10 millás lakás 15 lett nincs újabb 10 éve. irány az albérlet feleség gyerek autó.
"Most épp a kereslet nőtt meg"
Tényleg nem érted a kérdést?!
MIÉRT?
Ja, hogy Te vitatkozni akarsz, meg másokat lehurrogni? akkor én kiszálltam...
"nem pörgött fel a turizmus" - amúgy van panziód vagy rálátásod a dologra? Nyilván nincs, mert akkor nem itt kiabálnál, hanem élveznéd a bevételt :-) Még mielőtt végképp felhúznád magad - nekem sincs, csak dolgoztam benne.
De Budapesten különösen. Nagyon durvák, szerintem ez már elképesztő, pofátlanság, a lehetetlenség határait súrolják. Azt még megérteném amúgy, hogy a belvárosban drága, de hogy tökre szélen levő kerületekben is bőven 100-130 felett legyen egy 1-1,5 szobás lakás... pff...
Valahol mélyen, a gazdaságban, világgazdaságban kell ezt már vizsgálni... az ingatlanok is drágák, minden egyre drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!