Hogyan magyarázzam el az anyukámnak, hogy ha valamit bakkártyával fizet az interneten akkor nem viszik el a házát?
Nekem első netes vásárlásomat 3-or vonta le a bank, mindig kicsit más összeggel az éppen aktuális euró árfolyam szerint. Hát én futottam pár kört mire felfogták, hogy 17e, 18e és a 18,2e Ft-os tétel az egy és ugyan azt a vásárlást jelenti, de ők balfA? módon 3-or vonták le...
Második vásárlásomnál, 3 hónappal később vettem észre, hogy heti szinten húzzák le a kártyám 1200 Ft-al.
3. vettem neten egy gamet, erre standard editiont kaptam, visszakértem suporton a vásárlásomat, mert nem azt adtak amit rendeltem, erre az alapnak az árát utalták csak.
Nevezz begyöpösödöttnek, de 2010 óta nem veszek neten semmit!
#6 Ez van ha valaki kiberanalfabéta de van internet hozzáférése, amikro a hülyeség szorgalommal párosul...
Az, hogy te béna vagy nem a rendszert minősíti, hanem téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!