Mi ez az új "Ring is yours" őrület?
Valaki néhány mondatban le tudná nekem írni a lényegét ennek?
Egy ismerősöm akart "beszervezni" és átküldött egy baromi hosszú videót, de időm nincs ezt végignézni...
Ez valami új MLM baromság?
Itt is el kell valami drága cuccot sózni?
Köszi a választ előre is. :)
Kedves kérdező, és előttem szóló!
Nem minden az, aminek látszik!!!
A RING (Revolution In New Generation) az egy életforma, nem csupán egy vállalkozás! Amíg nem tudjátok miről van szó, kérlek ne nyilatkozzatok becsmérlően, mert félrevezethet másokat!!!
Aki nem akarja "rabszolgaként" leélni az életét mások álmait váltva valóra a munkájával, az nézzen utána nyugodtan mi is ez!!! ;-)
Rabszolgaként? Tehát szerinted aki pl szakmai tudást szerezve valódi értéket állit elő az csak egy rabszolga, s mindez nem lehet életcél? Javaslom kicsit olvass utána - jó néhány könyvnek - a fogyasztói társadalom szerkezetéről, és légyszives keresd meg, hogy abban hol van a helye az otthon laptopról prédikáló MLM játékosoknak. :)
Te benne vagy ebben az egészben, ahogy ezt ilyenkor MLM -ben mondják feltöltődtél pozitiv energiákkal. Természetes, hogy teljesen elfogult vagy. Kapcsold ki pár hétig a Gidófalvi hanganyagait, meg tedd le kicsit a motivációs könyveket. Amikor kitisztult az agyad majd látni fogod, hogy mekkora sületlenségeket beszélsz és hogy amit teszel voltaképp időpocsékolás és önámitás.
Vicces, hogy pont Te mondod azt, hogy ne csak mások álmait váltsuk valóra... Évente több millió ember próbál becsatlakozni az MLM struktúrába, mindössze azonban néhány száz embernek sikerül felkapaszkodnia (az elbukottak hátán). Ők ezután előadást tartanak arról, hogyan váltak sikeressé, megszületnek a méreg drága motivációs trainingek és siker konferenciák, könyveket irnak amikből folyamatos iszonyatos bevételt produkálnak. Mi van emögött? Semmi. Egy hatalmas szerencse faktor, óriási megtévesztés, önámitás és persze azok a hazugságok, amiket az önértékelési problémákkal küzdő, önálló akarattal és ambicióval nem rendelkező emberek hallani akarnak.
Sokan magyarországon most Szabó Pétereznek, nos lássuk csak ő maga mit is nyilatkozott: "Vállalhatatlan dolgokat. Becsaptam azokat, akik segítettek, a törvényt sem mindig tiszteltem. Ezek miatt volt ugyan némi lelkiismeret-furdalásom, de mindig gyártottam magamnak valami ideológiát."
Ez a mentalitás vezetett végül ahhoz, hogy sikeres lett. Nulla tehetség, nulla képesség bármihez is. A fegyver: megtévesztés.
Azt mondod, hogy a RING, meg a Diamond meg az összes többi ideológia micsoda álom?! Hidd el nekem, eljön majd az az idő amikor ezek az emberek a börtönből irják majd a könyveiket, mert több száz mosolyra minden nap több ezer könny és kudarc jut. Szánalmasak vagytok.
"Kedves" Utolsó!
Sürgősen állítsd le magad! Ha rendesen utánanéztél volna annak, hogy kicsoda Szabó Péter, és ha nem kreálnál a szófoszlányaiból egy teljesen más képet róla, hanem elfogadnád a segítségét, akkor talán most te sem lennél egy ilyen - a szavaidból ítélve - zsémbes, begyepesedett valaki, akinek legfőbb életcélja az, hogy alkalmazottként, másoktól függve élje le az életét, évi max. 21 szabadnappal, csekély keresetből épp valahogy megélve.
Szabó Péter éppen az ilyen emberek miatt, mint te, tűzte ki célul, hogy Magyarországot a világ legpozitívabb országává változtatja, és mindennek köze sincs semmilyen MLM rendszerhez, piramisjátékhoz, és kitudja még, mik vannak.
Amit ő tesz, az jó. Fogadd el. Előbb-utóbb úgyis rájössz...
Apám mik mennek itt.
Kedves utolsó előtti! Én nem vagyok benne a Ringbe még..Ez mind arról szól, hogy mennyire vagy tökös belevágni, egy olyan dologba, ami az életedet jobbá teheti, ebben a rohanó világban. Kiválsz a konforvilágból.
És ehhez nyújt segítséget ez az egész csapat! Egyrészt, ahhoz hogy elérd az álamid, másrészt a pozitív hozzáálláshoz, mert mondok neked valamit,
ha te negatívan állsz a dolgokhoz azt is kapod az élettől és kihat az életedre. Ezt viszont azok tudják észrevenni, akik nem a rosszat keresik benne, hanem mindig a hasznos dolgokat hajszólják és újra vágynak. Tipikus szokássá vált Magyarországon ez a rosszindulatuság, te nem hiszel benne
ez a te döntésed. Egyébként normális állás mellett lehet csinálni. És sokan így élnek a lehetőséggel, és nagyon hasznos, mert pozitív szemléletű embereken hatalmasat lendít. Döntés kérdése. Egyébként minden embernek a legmélyén ott van az, hogy kívánja a booldogságot, még te is,
csak elvakít az egód. Olyan elméleteket gyártasz, amiről fogalmad sincs.
Igazi csapatmunkáról szól. Az értékeket keresik benned.
Még egy nagyon fontos dolog: Igazán, akkor fogod értékelni a dolgokat, ha magad kezdesz el változtatni. Addig meg várhatsz a szerencsére. A mai világban rengeteg lehetőség van. Ideje megragadni mindenkinek.
Jelentéktelenül nem szabad élni.
Álmodj nagyot!
Kedves #4 és #5: én az #1 és #3 vagyok. Erőtlen lett ez a kontra, láthatóan nem értitek a világ működését és ami még fájóbb, hogy nem is akarjátok. Bele bugyoláltátok magatokat ebbe a nagy motivációs maszlagba, azonban a normális közembernek normális értékrenddel erre nincs szüksége. ;)
Nem vagyok egy zsémbesen éldegélő, megkeseredett, fukarkodó magyar. Külföldön élek és mint nyílván ebből már kitaláljátok, nincs okom panaszra... :)
Sajnálom, hogy szükségetek van erre, őszintén. Azt szintén sajnálom, hogy nem veszitek észre mi van a jelenség mögött. Az ember azt hinné, felnőtt emberek átlátnak egy olyan rém egyszerű üzleti modellt, mint az MLM és az abból tovább gyarapodó motivációs business. Kár ezen vitatkozni. Ha szerintetek rendben van az, hogy ma Magyarországon a Szabó Péterek 3 millió forintot tesznek zsebre 1-1 motivációs szeminárium után pusztán azért, mert próbálnak előbbre lökdösni amúgy motiválatlan, fantáziátlan embereket, akkor legyen. Ébresztő!
Van egy szuper feleségem. Vörös haja van. Pont ilyenről álmodtam fiatal koromban. :) Amikor egymásra találtunk, egy gödörben ücsörögtem. Miatta másztam ki, engem Ő motivált. Van akit a gyerek, akinek mindent meg szeretne adni, van akit a szülők, hogy bizonyítson, van akit egy nagyon jó barát, pusztán azért, hogy versenyezzen... Titeket meg Szabó Péter, egy századik senki, aki amúgy semmihez nem ért, de legalább eladta magát nektek a dumájával és szerintetek ez rendben van. Jesszus, ki a megkeseredett?! :)
Amúgy én tényleg nem értem, hogy miért nem lehet egy normális választ adni. Jár a pofája egyeseknek, hogy ez ilyen meg olyan jó, viszont konkrétan egy sem írja le, hogy ez pontosan mi.!!!
Nekem is ez a kérdésem, az összes videóban idióták pofáznak mindenféle baromságról, körítenek hozzá, de a tényleges választ, hogy mi ez és hogy működik senki nem ad. Tehát örülnénk páran, ha valaki PONTOSAN kifejtené ennek a "rendszernek" a működését!!!
Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!