Rendeltem egy terméket webshopon, már ki is fizettem. Törölhetik a rendelésem?
Figyelt kérdés
Lakásdekoráció, 3 méretben kapható.
A középső ugyanannyiért van fönt, mint a legkisebb. A középsőt rendeltem, 23 ezerért, ennek más webshopokon kb 31 az ára.
Ha kiderül, hogy nem volt jó az ár, akkor törölhetik?
2016. okt. 14. 14:05
1/3 anonim válasza:
Miért törölnék? nyilván ők valamiért olcsóbban jutnak hozzá vagy olcsóbban tudják adni. Netán van postaköltség, ami a másiknál nincs, vagy vám és ÁFA jön rá - mivel nem írtad, itthoni vagy külföldi-e?stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Ma hívtak, hogy melyik terméket rendeltem, mert volt egy kis kavarodás… Mondtam, hogy a középső méretet.
Bár nem mondták, hogy nem tudják azon az áron adni, de valószínűleg rájöttek, hogy elírták, mert már át is van árazva a termék a webshopban.
2016. okt. 17. 11:25
3/3 anonim válasza:
Kotelesek annyiert eladni neked amennyiert te azt megrendelted. Valamelyik ruhazati uzlet webaruhazaban volt 240 forintert gyerekfelso es sokan bevasaroltak belole mire kiderult h leírtá az arat....de annyiert kell oda adni ...tehat bukott pár százezret az uzlet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!