A cicám megette a pénzem. Egy huszast kint felejtettem a dohányzo asztalon, aztán észre vettem hogy szét van marcangolva, össze raktam de egy darabot ki evett belőle. Elfogadják valahol?
Nekem is volt hasonló pénzes esetem, bár nekem a kutya volt egy komplett pénztárcával. (:
Én is pipa voltam, és tudta is, nem is jött a közelembe, csak nézet a nagy málha szemeivel.... tudta hogy rosszat csinált. :D
A vége az lett, hogy egy bankban egy papír kitöltésével, adtak helyette ép papírpénzt. A papír egyfajta kérvény, és nyilatkoztat volt, hogy én vagyok az, aki akarja a cserét, és velem történt ez, meg le kellett írni, hogy hogyan (nem kommentálták csak annyival, hogy ennél már voltak cifrábbak is:). Leírtam, megnézték, hogy valós-e a pénz, és adtak helyette épet. Viszont volt ára. 37 ezer ment tönkre a tárcámban, és ezt visszaadták, és fizettem kétezer pár száz forintot helyben, amiről adtak számlát is, meg minden nyavalyát (valami kincstári forgó eszköz pótlási díj, vagy mi a fene volt a jogcím neve).
Nemzeti bank.
Ha kevesebb, mint a felét ette meg, akkor esélyes,
hogy kicserélik akár levonás nélkül is !
Bankjegynél azt nézik, hogy az eredeti felület
50%+1 legyen meg, mert ugye akkor nem tudják
kétszer érvényesíteni a cserét.
"kiutalják a megmaradt rész árát."
Mekkora lángész vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!