Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közös képviselő felszámolt...

Közös képviselő felszámolt nekem 5000 ft közjegyzői költséget?

Figyelt kérdés
sziasztok, volt egy késedelmes fizetésem, 28 ezer forint, tehát nem sok, jó, hanyag voltam, és pár hónapot késtem a közös költség befizetésével, így egyetértek, legyen késedelmi kamat. egy ügyvéddel irattak nekem egy levelet is, amire megfizettem a 2100 ft-os ügyvédi költséget, ez így rendben, elismerem. de két hónapra rá az egyenlegemen megjelenik 5000 ft közjegyzői költség. ezt már így azért túlzásnak tartom, 28000 ft miatt, megfizettem a késedelmet meg az ügyvédi díjat. HOVA tudok fordulni, szerintem ez igazságtalan most már. egyoldalúan kiszámláznak nekem mindenféle költséget. Nem akarok perre menni nyilván 5 ezer forint miatt, de azért valahol megálljt kell parancsolni. Köszi előre is a segítséget.
2016. okt. 1. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérjél számlát a közjegyzői díjról :-)

Ha tud adni, akkor nagy valószínűséggel jogos, mert lehet, át lett adva közjegyzőnek a tartozásod (fizetési meghagyás), ha nem tud adni, akkor csak Rád akarja verni azt is.

2016. okt. 1. 10:27
 2/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi :) így lesz.
2016. okt. 1. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen jogos, hiszen nem fizettél, tehát miattad kellett ezeket a lépéseket megtennie, nyilván nem a saját vesztesége lesz a közjegyző díja.
2016. okt. 1. 11:03
 4/7 A kérdező kommentje:
én semmit sem hallottam a közjegyzőtől. nem kaptam levelet, semmit. csak 2 hónappal a befizetésem után megjelenik egy 5000 ft-os tétel. NEM évek óta tartoztam, csak pár hónapja. az összeg nagyságából is látszik. nem értem, egy pár hónapos késés után talán már az FBI-t is rám kell szabadítani?
2016. okt. 1. 16:22
 5/7 A kérdező kommentje:
megoldódott, köszi a válaszokat. Jóváírták nekem a pénzt. annyit kellett csak megkérdeznem, hogy mi ez az 5000 ft, és máris jóváírták :D
2016. okt. 3. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Köszi a visszajelzést - örülök, hogy megoldódott és annak is, ha esetleg az én válaszom is segített :-) (első vagyok)
2016. okt. 4. 07:00
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, mindenképp hasznos volt a válaszod, tanultam belőle :)
2016. okt. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!