Iboly2 kérdése:
Mostani jövedelmem 200000. Három évem van a nyugdíjig. Ha az utólsó három évben a jövedelmem a felére csökenne, az kb. mennyivel rombolná le a várható nyugdíjamat?
Figyelt kérdés
2016. szept. 27. 23:29
1/3 anonim válasza:
Aztán szolgálati idő mennyi van?
Nekem 40 évesen 20év...
És még 30! évem van a nyugdíjig!
Nyugdíjig, Magyarországon ne beszéljünk nyugdíjról, amikor 10-12-14 év munka iszonnyal is el lehet menni!
2/3 anonim válasza:
"amikor 10-12-14 év munka iszonnyal is el lehet menni"
Akkor te miért nem mész el nyugdíjba ahelyett, hogy itt siránkozol?
3/3 anonim válasza:
Nem sokkal.
Mivel a nyugdíjhoz a jövedelmeket 1988-tól kezdve nézik (az összeset), ezért nem gondolom, hogy az utolsó három kedvezőtlen év ezt annyira lerombolná.
Én 1,5 évet nem tudtam igazolni szolgálati jogviszonyként, no meg a rá eső jövedelmet sem, egy gyors számítás alapján havi pár száz forintot vesztettem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!