Vásároltatok már vateráról? Mi a véleményetek az internetes vásárlásról/rendelésről?
Nem tudom milyen kategóriához kellett volna írnom, szóval ha van külön vásárláshoz kötött kategória akkor bocsi, de én nem találtam :)
Kíváncsi vagyok azért, hogy ki mit vett és milyen terméket vásárolt.
én elado,és vásárló is voltam a teszveszen, és a vaterán is.
autoalkatrészeket adtam, szgép alkatrészeket vettem. egy-két csélcsap userrel összeakadtam. akik nem vették át a cuccot. és még le is pontoztak... de hát ez van. nekem bejött. 3 autot is eladtam alkatrészenként ezeken az oldalakon. :D tanács mielött bármit tennél olvass el mindent figyelmessen! érdemes
beszéltem az eladóval és megértette a problémám (mert, volt és van is...) pár percre rá kértem licittörlést, amit még tegnap este kértem, de minden rendben van már. Nem volt probléma, ráadásul még 3-4 napig megy a licit, tehát biztosan túllicitáltak volna. :)
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!