Ilyenkor mit lehet tenni? (vatera)
Vásároltam a vaterán egy terméket, az aukció lezárása után utaltam a pénzt,egy idő múlva viszont fölhívott az eladó, h a csomag sajnos a címére visszaérkezett, összetörve, tehát használhatatlan állapotban, és hogy a pénzt vissza fogja utalni a számlámra.A számlaszámomat stb. megírtam neki, de a pénz sajnos nem érkezett, később érdeklődtem, e-mail-ben, arra válaszolt az eladó, elnézést kért, és írta, h elfelejtette, de rögvest utalni fogja az összeget...sajnos azóta sem érkezett meg a pénz, most már lassan több, mint egy hónapja.Néhány napja újból jeleztem , h nem jött utalás, a legutóbbi levelemre nem kaptam választ eddig, a vaterán megadott telefonszámon pedig előfizető nem kapcsolható.
Egyébként végig nagyon készséges, megbízható eladónak tűnt, a 79 db értékelés közül is 77 teljesen pozitív, 2 semleges, egyik, mert sikerült megegyezniük, a másik, mert a vevő szerint túl sokáig húzódott el az adásvétel.
Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!