Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Na ilyenkor mit tennél? Teszvesz.

Na ilyenkor mit tennél? Teszvesz.

Figyelt kérdés

Nem igazán idevág a kérdés, de hátha kapok választ...

Vettem egy babakocsit a teszen. Szuper jó, de az ajándékba hírdetett napernyő kimaradt a csomagból. Szóltam az eladónak, de azt mondja, neki az plusz pénz elküldeni, meg így is olcsón adta a kocsit. Énmeg kifizettem a babakocsival együtt a vételárat és a postát...

2010. ápr. 23. 14:39
 1/7 anonim válasza:
100%
Jogos,h dühit téged,engem is dühitene,mert ha az ember számit rá,és nem kapja meg az nagy csalódottségot jelent,szerintem nézz utána,h hol tudod jelenteni öt,h nem ugy kaptad meg a terméket,ahoyg te az kérted,és ahogy fizettél érte,és persze nem a te hibádból,meg persze én negativan értékelném öt!
2010. ápr. 23. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A teszveszen való vásárlásnál ugyanúgy vannak jogaid, mint egy normál internetes vásárlásnál. Szerintem írd meg az eladónak, hogy beszéltél az ügyvéd bátyáddal, aki azt mondta, hogy szívesen elvállalja a képviseletedet egy perben, mert felháborítónak tartja, hogy az internetes aukciós portálok eladói azt hiszik, mindent megengedhetnek maguknak. Van ideje, és szerinte példát kellene statuálni. Írd meg neki, hogy a napernyő a tiéd, a postázása kb. 4-500 ft-ba kerülne, de ha úgy döntesz, gonosz leszel, és perre viszed, akkor (mivel neked van igazad) ő lesz a pervesztes, így a perköltséget is neki kell fizetnie amellett, hogy a napernyőt megkapod.

És fejezd ki mélységes sajnálatodat, hogy az neki plusz pénz, és közöld vele, ha hibázott, vállalja a következményeket.

Ne hagyd annyiban, mert ki tudja, mikor futsz vele ismét össze, és mennyire ver át!

Néhány emailt megér.

2010. ápr. 23. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:

ha ő elfelejtette belerakni, az az ő hibája, tehát köteles elküldeni a napernyőt is!

te arról nem tehetsz, hogy ő kifelejtette, ilyen esetben nem neked kell megint a postaköltséget kifizetni!

adj negatívat, mást úgyse tudsz csinálni

2010. ápr. 23. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 2. írt, az megér egy próbát. Hátha betojik, és elküldi.
2010. ápr. 23. 14:50
 5/7 anonim válasza:

Szerintem is megér egy próbát amit a második válaszoló ír.

És persze negatív értékelés.

Mást tényleg nem tudsz csinálni. :(

Énis jártam már hasonlóan, csak én jó állapotúnak hírdetett termékeket vettem úgy, hogy hiányzott belőlük a biztonsági öv egy része. Babakocsiból és etetőszékből is ilyet sikerült kifognom. :(

2010. ápr. 23. 15:10
 6/7 anonim válasza:
De a teszveszen is lehet valakinek reklamálni úgy tudom és ha úgy van azt hiszem ki is zárják vagy nem is tudom.
2010. ápr. 23. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok hogy ide pofatlankodok de lenne egy kerdesem:szoktak kulfoldre is kuldeni csomagot?
2010. ápr. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!