Vatera szakértők segítségét kérem. Megváltozott valamikor a licitálás módja?
Már régen licitáltam utoljára a vaterán, általában fix áras, vagy villámáras termékeket szoktam vásárolni.
Úgy emlékszem hogy régebben ha beírtam egy 1 Ft-os aukcióra, pl. hogy 1500, akkor is a kikiáltási árat vette alapul a rendszer és ha valaki rámlicitált, akkor nekem nem kellett figyelnem, hanem amíg 1500 Ft-ot el nem érte, addig licitálgatott a rendszer a nevemben a licitlépcső alapján.
Most is beírtam egy 1 Ft-os aukcióra, hogy 1200 Ft, és egyből kiírta, hogy a jelenlegi nyertes én vagyok 1200 Ft-al, pedig a licitlépcső csak 200 Ft.
Lehet valahogy az első módszer alapján licitálni, vagy az megszűnt?
Na várjunk csak: nem csak a saját oldaladon van kiírva, hogy a jelenlegi nyertes Te vagy 1.200 ft-al?
Az aukciónál meg csak a normális összeg: pl. 201 ft? mert azt hiszem, a múltkor én valami ilyennel találkoztam, meg is lepődtem én is :-)
ezek szerint nem licitálós aukciónál állítottad be az 1200 Ft-os árat és a licit pörgött tovább, hanem az "én ajánlatom" mellé írtad be.. az eladó meg úgy állította be, hogy ekkora ajánlatot automatikusan fogadjon el a rendszer.. szóval megvetted a terméket 1200Ft-ért.
már ha tényleg téged ír ki az oldal nyertesnek és az aukció lejárt.
Kaptál e-mailt a sikeres vásárlásról?
4-es, nem járt le az aukció.
Kérdezőnek: azért ugrott fel 1.200-ra, mert előtted már 2-en licitáltak. Az aukció fotója felett van olyan, hogy licitek (ennél az aukciónál most 3 van), megfigyelők, látogatók. Ha a licitekre rákattintasz, akkor megláthatod, ki, mikor, hány ft-al licitált.
Mivel 2.-ik licitáló beírt licitje 1.004 ft volt, ezért ugrott a Tiéd 1.200-ra.
Na, így már jobban tudtam segíteni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!