Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Suzuki swift csere laptopra...

Suzuki swift csere laptopra megérné?

Figyelt kérdés

Vettem egy új laptopot 150.000ft ért egy éve tesómnak meg megtetszett és el alarja cserélni az autójára ami így elsőre jól hangzik de nem mai autó már nekem meg jól jönne mert családom van de egy két dolgot meg is kéne csináltatni rajta,működik meg minden de a fék se tökéletes azt sem ártana megnézetni meg még kitudja mit... szerintetek?

Egyszer úgy vagyok vele h oké másszor meg h nem

Jobban azért félek bele menni mert azért vinni el a pénzt a háztól de jól is jönni. Nem tudok dönteni :( meg a király laptopot is sajnálnál :D

2016. szept. 9. 23:58
 1/3 3 napos mákos lecsó válasza:

A hardver szekciórol jövök...

Milyen "király" laptopot vettél te 150-ből?

2016. szept. 10. 00:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, de csak ha nem kell rá már most vagyonokat költeni, bár a két dolog más-más dologra való, nehéz eldönteni egyértelműen. :)

Azért gondolom, hogy megéri, mert a laptop 1-2 év múlva kb. 80 ezret se fog érni, utána meg értéktelen lesz. Az autó viszont elmegy akár 20-30 évet is, és 100e Ft alá már csak nem megy akármilyen állapotú. Viszont nyilván költeni kell rá idővel, szóval összehasonlíthatatlan.

Autót fenntartani nem kevés pénz, de ha ez kell a pénzkereséshez akkor nincs mit tenni.

2016. szept. 10. 00:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Erősen attól függ, hogy el tudod-e adni most a swiften 150 ezernél többért (vagy annyiért, amennyiért tudnád cserélni a laptopodat).

Ha nem, akkor neked nem érné meg a csere. Az autóra meg nincs szükséged, ha jól értem.

2016. szept. 10. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!