Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megérné elcserélni egy Iphone...

Megérné elcserélni egy Iphone 4 telót egy Lumia 640-re?

Figyelt kérdés

2015. dec. 19. 00:28
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Igen meg! Az iOS és a Windows Phone egyformán gyors és stabil rendszer, de a 640 viszonylag új telefon az i4-hez képest, ráadásul valamivel nyitottabb a rendszere, más telefonokkal is kompatibilis, nagyobb felbontású a kijelzője, nagyobb az akksija, és erősebb a hardvere, még ha ez ezeknél a rendszereknél abszolút nem is számít. Bár az iPhone előnye a jobb kamera, de szerintem a Lumia se csinál rossz képeket.
2015. dec. 19. 00:43
 2/6 Trauboy ***** válasza:
100%
Simán! Lumia újabb, stabilabb! Jön majd rá a 10-es windows! Sorolhatnám még! :)
2015. dec. 19. 01:34
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Én elnem cserélném ,iphont egy buta windosos telefonra ,akár milyen uj is a windos,windos jó pc,laptopon ,de telefonra nem ,probáltam win telefont de én szerintem rémes .maradok androidnál .
2015. dec. 19. 06:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal elcserélném.Nekem win sokkal jobban tetszik és jobb szerintem.De kinek melyik tetszik.
2015. dec. 19. 07:52
 5/6 Krumplicornis válasza:
17%
Szerintem nem. Az Iphone 4 sokkal jobban működő telefon mint a lumiák(ez az én véleményem),és a Windows 10 sem működik jól.
2015. dec. 22. 15:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat végülis elcseréltem, a 4 es már nekem kevès volt, ez sokkal erősebb azért. Kamera kb 1 szint.
2015. dec. 24. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!